Şimdi Ara

C++ ile GTK+3 Grafik Arayüz Uygunmudur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mehaba arkadaşlar ben Fedora Gnome Kullanıyorum gtk grafik arayüzünü çok beğendim fakat nebileyim çoğu yerde eski deniliyor falan filan... sizce c++ ile gtk+3 uygunmudur yoksa başka grafik arayüz modelimi önerirsiniz fakat ben gtk yı çok beğendim

• GTK 3 şu anda en güncel olan GTK ve sürekli güncelleniyor, sizin güncel olmadığını okuduğunuz sürüm GTK 2 olabilir. GTK 3'ün yanında QT'a da bakmanızı tavsiye ederim.
  • graphmode kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz ıçin.

Aklimda neden gtk ile ingilizce dahi olsa bir kitap olmadiği takildi.yani var ama cok eski 2002 falan hic gtkmm3 kitabina rastlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtk 3 iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. sağolun.
    qt seçmememin en büyük sebebi gnome ortamında çok çirkin gözükmesi gerçektende çirkin gözüküyor kde ortamında çok iyi ama gnome ortamında sanki başkabir uguylamaymış gibi gözüküyor ve çirkinliği göze çok batıyor daha önce kubuntu kullanmıştım 1 yıl falan kubuntudaki qt tabanlı uygulamalar çok iyi gözükürken gtk tabanlı uygulamalar olduğundan daha çirkin. şimdi kullandığım gnome3 masa üstü ortamında ise tam tersi qt tabanlı uygulamalar kötü gözüküyor ama gtk uygulamaları 10 numara :D kullandığım masa üstü ortamında güzel gözükmesi için gtk'yı seçtim açıkcası
    çok teşekkür ederim. kusura bakmayın biraz fazla soru sordum. bu bilgilerin çok faydalı olacağını umuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.