Bildirim
C# için hangi visual studio sürümünü indirmem lazım? ss'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Visual Studio professional with upload 4 falan var onu mu indirsem? Yardımcı olun beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Visual studio community 2013 indir derim farketmez ya Visual Studio professionalda olur yani aralarında fark yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: SuperMario.
Visual studio community 2013 indir derim farketmez ya Visual Studio professionalda olur yani aralarında fark yok.
Hocam biri 5 gb biri 14 gb
quote:
Orijinalden alıntı: gel pc pc
quote:
Orijinalden alıntı: SuperMario.
Visual studio community 2013 indir derim farketmez ya Visual Studio professionalda olur yani aralarında fark yok.
Hocam biri 5 gb biri 14 gb
Hocam hatırladığım kadarıyla community tüm güncelleştirmeleri içeren,daha kapsamlı olan,yani ben çok profesyonelce kullanmayacağını düşündüğüm için dedim farketmez diye. -
Visual Studio Professional yükleyeyim o zaman,sağolun hocam teşekkür ederim
Mağaza yada mobil uygulamalar ile uğraşmayacak,kendini geliştirip öğrenmek istiyorsan studio express c# 2010 bile işini görür,hem hızlı indirirsin hemde çabuk kurulur kafanı karıştırmaz,
quote:
Orijinalden alıntı: yoldagezen
Mağaza yada mobil uygulamalar ile uğraşmayacak,kendini geliştirip öğrenmek istiyorsan studio express c# 2010 bile işini görür,hem hızlı indirirsin hemde çabuk kurulur kafanı karıştırmaz,
Mobil uygulama geliştirme niyetim var o yüzden takıldım zaten
hocam ozaman yukardaki arkadaşın da dediği gibi benimde tavsiyem visual studio community indir ve yükle ücretsiz şekilde kayıt olup register edebilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X