Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.090
Cevap
117
Favori
553.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cupe tasarımdan kaynaklanıyor bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariduru

quote:

Orijinalden alıntı: tayconot

Selam. Nerede gördünüz? Nasıldı renk vs diğer detaylardan da bahsetseniz keşke

Merhaba, aracı Strasbourg'da gördüm sokakta park halinde duruyordu, metalik gri olan rengini gördüm.

Fotoğraf çekmek hiç aklıma gelmedi malesef.

Gördüğünüz lexsus nx olabilir mi acaba ? Benziyorlar baya

• zamaneking kullanıcısına yanıt
    Yok hocam C-HR yazısını gördüm net olarak aracın arkasında.
  • sariduru kullanıcısına yanıt
    Fuarlarda falan sergiliyorlar aracı ama sokakta park halinde durması garip geldi. Ama ben bunu da inatla aracın çok yakında piyasada olacağına yoracağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamaneking

quote:

Orijinalden alıntı: doncivan

quote:

İnşallah fiyatı benzemez. 75.000 i geçerse cvt 1.2 vazgeçerim.

Kardeş, o halde yeni İbiza' n hayırlı olsun!...1.2 CVT 4x4 seçeneğiyle sunulacağına göre o fiyat pek mümkün görünmüyor maalesef; çok beğenirsem 85 civarı fiyatı göze aldım şahsen...Ama benim işim belli olmaz, bakmışsın her şeyini beğendiğim halde, yan çıtalar Auris' deki gibi görüş açısını kısıtlıyormuş hissi uyandırdı diye ilgi alanımın dışına atıvermişim...

4*4 opsiyon mu olacak yoksa cvt şanzımanlar ın hepsi 4*4 mü olacak. Mazda cx3 te otomatiklerin hepsi 4 çeker burda böyle olacağını sanmıyorum.

En başından beridir CVT nin 4x4 versiyonunda olacağı ifade ediliyor, aksine bir bilgiye de rastlamadım...Böylesine yakından takip ettiğin halde ıskalamış olmanı yadırgadım doğrusu...Benim atladığım bir haber varsa o başka, bu aralar yoğunluktan dolayı uzak kaldım mevzuya...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş, o halde yeni İbiza' n hayırlı olsun!...1.2 CVT 4x4 seçeneğiyle sunulacağına göre o fiyat pek mümkün görünmüyor maalesef; çok beğenirsem 85 civarı fiyatı göze aldım şahsen...Ama benim işim belli olmaz, bakmışsın her şeyini beğendiğim halde, yan çıtalar Auris' deki gibi görüş açısını kısıtlıyormuş hissi uyandırdı diye ilgi alanımın dışına atıvermişim...

4*4 opsiyon mu olacak yoksa cvt şanzımanlar ın hepsi 4*4 mü olacak. Mazda cx3 te otomatiklerin hepsi 4 çeker burda böyle olacağını sanmıyorum.

En başından beridir CVT nin 4x4 versiyonunda olacağı ifade ediliyor, aksine bir bilgiye de rastlamadım...Böylesine yakından takip ettiğin halde ıskalamış olmanı yadırgadım doğrusu...Benim atladığım bir haber varsa o başka, bu aralar yoğunluktan dolayı uzak kaldım mevzuya...

Benim bahsettiğim mazda cx3 te ki gibi otomatiklerin hepsi mi 4 çeker anlamında idi. Sonradan öğrendim otomatik olanların dört çekeri opsiyon.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim bahsettiğim mazda cx3 te ki gibi otomatiklerin hepsi mi 4 çeker anlamında idi. Sonradan öğrendim otomatik olanların dört çekeri opsiyon.

CVT ler 4x4 olacak diye geçiyordu; opsiyonel olduğuna dair bilginin kaynağı nedir?...Öyle ise benim de işime gelir, fiyatlandırmaya göre tercihte bulunurum...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

CVT ler 4x4 olacak diye geçiyordu; opsiyonel olduğuna dair bilginin kaynağı nedir?...Öyle ise benim de işime gelir, fiyatlandırmaya göre tercihte bulunurum...

https://www.toyota.com.tr/about/news_and_events/toyotadan-cenevrede-2-dunya-promiyeri.json Kaynak çok sağlam :)

• Her şey iyi güzel de hala iç görünüm yokk
    çook esrarcengizzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan 3448

Her şey iyi güzel de hala iç görünüm yokk
    çook esrarcengizzz

Haziran sonuna doğru iç mekan gelir. Eylülde seri üretim başlar. Ekim sonu kasım başı satışa sunulur en geç ARALIK :(
  • Adamlar öyle abuk sabuk foto koyuyorlar ki... Hala aracın ebatlarını algılayamıyorum. Normal bir taksi gibi duruyor .Sub beklerken yerden yüksek yaris çıkarsa büyük sıkıntı.
  • Boyutları tam benim tercih ettiğim sınırlarda; B-C arası SUV demek yanlış olmaz sanırım ve diğer segmentlerde olduğu gibi, önümüzdeki yıllarda B-SUV ların boyutlarının giderek büyüyeceğini de öngörmekteyim. Yıllar önceki düdük gibi Daihatsu Terios' u gözünüzün önüne getirin; hele 4 m den kısa bir SUV ile hiç işim olmaz...

CRV-Qashqai-Sportage-Tucson ihtiyaç duymayacağım kadar hacimli ve ağırlar, yoksa çoktan onlara yönelirdim, ekonomik benzinli motoru ve basit mekanizmalı CVT nedeniyle fiyatının da onlara nispetle çok daha makul tutulacağını umuyorum...Mesela Mokka' ya göre tavan yüksekliğinin düşük-boyunun ve aks mesafesinin anlamlı uzun olması da yol tutuş-sürtünme katsayısı vs bakımlarından çok daha güven telkin edici geliyor...

Bu denli cüretkarlık yerine daha muhafazakar bir tasarıma sahip olsa piyasada daha çok tutulurdu, diye düşünmeden edemedim doğrusu. Lanse edildiklerinde çok ilgi çeken 2004 Megane HB, 2006 Civic HB, Juke vs ekstrem tasarımlar çok çabuk gözden düştüler (Juke son zamanlarda beklenmedik bir talep görmeye başladı ama bunun biraz da yükselen SUV talebine karşın alternatiflerin yetersizliğinden kaynaklı olduğu kanısındayım)...

Özellikle göze batacak boyutsal orantısızlık gibi bir durum sözkonusu olmaz ve makul denilebilecek bir fiyatla sunulursa çok ciddi satış rakamlarına ulaşabileceğini düşünüyorum; yerden biraz daha yüksek konumlu araçlar giderek daha fazla talep görmeye başladı ve bu durum artarak devam edecek gibi görünüyor zira...

• 24 hours nürburgring 2016 C-hr
    Bu mesaja eklenen görseller:

C-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana Konu

• zamaneking kullanıcısına yanıt
    Aralıkta piyasaya çıkan araç alınmazz 3 ay beklenir yeni modeli alınır,
    iyi/hoş firmada farkındadırr zatenn ...
    O yüzdenn
    lansman uzun sürecek
    +
    Sadece 1,2 satarr ...

Anlamadığım,
    araç çıktı orda/burda fotolanıyorr ama hala iç görüntüleri yokk
    ilginçsin Toyota
    Haaa!
    reklam stratejisiysee,
    beklenti yükseltilerekk yanlış yapılıyorrr, o'da ayrı mesele ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizashi

http://www.gazetevatan.com/ilk-yerli-suv-la-20-bin-kisiye-is-950321-otomobil/

Bu haber bizim tahminleri doğrular nitelikte. Artık kasımda satışta olacağı resmileşti diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan 3448

Aralıkta piyasaya çıkan araç alınmazz 3 ay beklenir yeni modeli alınır,
    iyi/hoş firmada farkındadırr zatenn ...
    O yüzdenn
    lansman uzun sürecek
    +
    Sadece 1,2 satarr ...

Anlamadığım,
    araç çıktı orda/burda fotolanıyorr ama hala iç görüntüleri yokk
    ilginçsin Toyota
    Haaa!
    reklam stratejisiysee,
    beklenti yükseltilerekk yanlış yapılıyorrr, o'da ayrı mesele ...

Bence kasımda güzel bir lansman fiyatı ile gelirse alınır. 2017 yi beklemeye gerek yok fikrim.

• hadi alacaz ne zaman ne cikiyor yav

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kizashi

http://www.gazetevatan.com/ilk-yerli-suv-la-20-bin-kisiye-is-950321-otomobil/

Bu haber bizim tahminleri doğrular nitelikte. Artık kasımda satışta olacağı resmileşti diyebiliriz.

Yalnız farkettiysen ilk açıklamaları doğrular şekilde üstteki linkte de CVT lerin 4x4 olacağı söylenmiş?!...

• Aracın arka süspansiyonu multi-link gibi.

Not just advanced power system, the new Toyota Chr compact crossover will come with adaptive cruise control, sporty coupe style, 6 speed manual and CVT transmission, multi-link rear suspension for fun drive, and pre-collision safety system. Turkey will get the chance to manufacture this trendy hybrid vehicle first time. Don’t wait; ask your nearest Toyota dealer for test drive to experience new urban power & style of Toyota.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.