Şimdi Ara

C.H.A.O.S Tournament - CHAOS - Helikopter Savaşı oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunla ilgili bir konu göremedim, eski varsa affola.

Androidde denediğim birçok oyun beni sarmadı (aslındsa oyun kültürü olan biri de değilim) ama bu oyun bağımlılık yaptı.

Oyunda bir helikopter kullanarak diğer helikopterlere karşı savaşıyoruz, multiplayer oynanabiliyor ve çok zevkli.

google play sayfası:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skyjet.chaosarena

oyunun ücretli versiyonları da var, ben HD versiyonunu satın aldım ama ücretsiz versiyondan pek farkı yok gibi.

aslında ücretsiz olup olmaması da önemli değil çünkü hangi versiyonu kullanırsanız kullanın oyun içinde yeni helikopterler alabilmek için puan toplamak biraz uzun sürdüğü için kendiniz para verip oyun içi altın satın almak isteyeceksinizdir. yani her şekilde cepten para çıkacak gibi.

ben paramla oyun içi altın satın almadan puan toplayarak Cicare CH-14 helikopterini aldım, şimdi MI-24'ü almak istiyorum ama mi-24 kilitli görünüyo, nekadar puna toplamaya çalışsam da halen açılmadı. tam da çözemedim açıkçası oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Haziran 2013; 18:17:03 >

• Nasıl kontrolleri kolay mı bahsetmemissiniz gibi geldi. Grafikler tatminkar. Gece goruntuleri guzel olmuş. Bakacağım playden. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo bizim oyun gerçekten çok zevkli. Arkadaşlarla aynı odaya girip ittifak kurardık çok iyi oynarım ama en son online güncelleme istiyordu ve güncelleme sadece ios a çıkmıştı bu sorun düzeltildiyse dönüyorum tekrar ortalığı kasıp kavurmaya

Edit : Sahip olduğum helikopterler
    PAH-2
    Mi-8
    CH-14 (painting var)
    Birde ilk helikpter adını bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 15 Haziran 2013; 17:29:44 >
  • evet hakkaten androidde oynadığım tek oyun bu, diğer hiçbirini beğenemedim.

ch-14 ve mi-8 bende de var ama kullanmıyorum, mi-24, super cobra,ah-64 apache, mi-28 ve son olarak comanche var. şuan elimdeki en gelişmişi olan rah-66 comanche'yi kullanıyorum.

online modda bi sorun yaşamadım henüz. bende üsretli versiyonu var ama onunla alakalımıdır bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

evet hakkaten androidde oynadığım tek oyun bu, diğer hiçbirini beğenemedim.

ch-14 ve mi-8 bende de var ama kullanmıyorum, mi-24, super cobra,ah-64 apache, mi-28 ve son olarak comanche var. şuan elimdeki en gelişmişi olan rah-66 comanche'yi kullanıyorum.

online modda bi sorun yaşamadım henüz. bende üsretli versiyonu var ama onunla alakalımıdır bilmem.

Yeni Tournament i indirdim önceden chaos vardı hesabımı trasfer etti online sıkıntısız ama ya biz unuttuk yada millet ustalaştı odalarda 2. , 3. yaptılar beni ama önceden 1ghzde sıkıntısız çalışıyordu şimdi 1 ghzde gereksiz yere kasıyor overclock ile düzelir sanırım deneme fırsatım olmadı ama ...

Eğer bilmeyen varsa ateş altındaysanız düşman arkada ve kaçamıyorsanız ekranın ortasından parmağınızı sağa ve ya sola kaydırın bu manevrayla hem yeriniz değişiyor hemde arkanızı dönüp düşmanı karşınıza alıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 16 Haziran 2013; 0:18:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.