Şimdi Ara

c/Documents and Settings'e giremiyorum!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Documents and Settings' e girmeye çalıştığımda aşağıdaki resimdeki gibi uyarı çıkıyor tamama bastığım zaman ekran kısa bir süreli gidiyor ve giliyor.

c/Documents and Settings'e  giremiyorum!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swes -- 30 Haziran 2007; 23:46:46 >

• rundan girmeyi denedin mi?
  • slm arkadaşım büyük ihtimalle virüs bulaşmış ve girmene izin vermiyo virüs taraması yap
  • bilgisayarım\özellikler\gelişmiş\performans\veri yürütme engellemesinden üstteki seçeneği işaretle alttaki kutucukta bir program varsa onları kaldır
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaladze

rundan girmeyi denedin mi?

Hayır bu şekildede kesinlikle girmiyor. acil yardım!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ae_

bilgisayarım\özellikler\gelişmiş\performans\veri yürütme engellemesinden üstteki seçeneği işaretle alttaki kutucukta bir program varsa onları kaldır

ok. bu şekilde sorun haloldu çok sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: ae_

bilgisayarım\özellikler\gelişmiş\performans\veri yürütme engellemesinden üstteki seçeneği işaretle alttaki kutucukta bir program varsa onları kaldır

Xp için mi geçerli bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahaeddin91

quote:

Orijinalden alıntı: ae_

Xp için mi geçerli bu?

evet xp için
  • Dostum windows senin yetkilerini kısıtlanmış kullanıcı hesabından yetki vermen gerekiyor..nette biraz arastir resimde koyardimda suan telefonla giriyorum koyamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxuzmanxX

Dostum windows senin yetkilerini kısıtlanmış kullanıcı hesabından yetki vermen gerekiyor..nette biraz arastir resimde koyardimda suan telefonla giriyorum koyamadim

Bekliyorum hocam :)
  • ARACLAR KLASOR SECENEKLERINE gel BASİT DOSYA PAYLAŞIMI adı altında bulunan TİK işaretını kaldır.
    Ardindan
    şimdi C:\Document and Settings\xxx klasörüne sağ tık GÜVENLİK de
    Oradaki yetkileri sağ tıklayarak acabilirsin.. Diğer link başka siteye ait olduğu için açmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxuzmanxX -- 19 Mayıs 2012; 19:13:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYRIM WİNDOWS 10 O YÜZDEN DEDİKLERİNİZ OLMUYOR . BANA NE ÖNERİRSİNİZ
  • cjbaba C kullanıcısına yanıt
    Windows 10 için de erişim yasağı var. Zaten o klasörde işinize yarayacak bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.