Bildirim
c/Documents and Settings'e giremiyorum!!!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
rundan girmeyi denedin mi? -
slm arkadaşım büyük ihtimalle virüs bulaşmış ve girmene izin vermiyo virüs taraması yap -
bilgisayarım\özellikler\gelişmiş\performans\veri yürütme engellemesinden üstteki seçeneği işaretle alttaki kutucukta bir program varsa onları kaldır -
quote:
Orjinalden alıntı: kaladze
rundan girmeyi denedin mi?
Hayır bu şekildede kesinlikle girmiyor. acil yardım!!!! -
quote:
Orjinalden alıntı: ae_
bilgisayarım\özellikler\gelişmiş\performans\veri yürütme engellemesinden üstteki seçeneği işaretle alttaki kutucukta bir program varsa onları kaldır
ok. bu şekilde sorun haloldu çok sağol
-
quote:
Orijinalden alıntı: ae_
bilgisayarım\özellikler\gelişmiş\performans\veri yürütme engellemesinden üstteki seçeneği işaretle alttaki kutucukta bir program varsa onları kaldır
Xp için mi geçerli bu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bahaeddin91
quote:
Orijinalden alıntı: ae_
Xp için mi geçerli bu?
evet xp için -
Dostum windows senin yetkilerini kısıtlanmış kullanıcı hesabından yetki vermen gerekiyor..nette biraz arastir resimde koyardimda suan telefonla giriyorum koyamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: XxuzmanxX
Dostum windows senin yetkilerini kısıtlanmış kullanıcı hesabından yetki vermen gerekiyor..nette biraz arastir resimde koyardimda suan telefonla giriyorum koyamadim
Bekliyorum hocam :) -
ARACLAR KLASOR SECENEKLERINE gel BASİT DOSYA PAYLAŞIMI adı altında bulunan TİK işaretını kaldır.
Ardindan
şimdi C:\Document and Settings\xxx klasörüne sağ tık GÜVENLİK de
Oradaki yetkileri sağ tıklayarak acabilirsin.. Diğer link başka siteye ait olduğu için açmadı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxuzmanxX -- 19 Mayıs 2012; 19:13:03 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYRIM WİNDOWS 10 O YÜZDEN DEDİKLERİNİZ OLMUYOR . BANA NE ÖNERİRSİNİZ -
Windows 10 için de erişim yasağı var. Zaten o klasörde işinize yarayacak bir şey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X