Şimdi Ara

C#DiLi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10.Sınıf Bilişim Sınıf Öğrenciyim malum bu yeni eğitim sisteminde sözlü kalktı performans geldi.Bnm de programlama Temelleri dersinde bir performans ödevim var yardımcı olursanız sevinirim.

Konu: Kare,Daire,Dikdörtgen alanını hesaplayan bir program yazınız. C# dilinde

• Merhaba,

Yapamadığınız kısım neresi onu yazarsanız o şekilde yardımcı olmaya çalışalım. Yoksa burada direkt kod verirsek sana bir faydası olmaz, sıkıntı alan hesaplama formülleri ise onada çok rahatlıkla google'de ulaşabilirsiniz.
  • Cok merak ettim de derleyiciyi acip biseyler yapmayi denediniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın dediği gibi hazır kodu yazarsak size faydası olmayacaktır. Ancak çok basit işlemler bunlar Google da bulabileceğiniz türden araştırma yaparsanız göreceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellincell52

İyi günler arkadaşlar ;

10.Sınıf Bilişim Sınıf Öğrenciyim malum bu yeni eğitim sisteminde sözlü kalktı performans geldi.Bnm de programlama Temelleri dersinde bir performans ödevim var yardımcı olursanız sevinirim.

Konu: Kare,Daire,Dikdörtgen alanını hesaplayan bir program yazınız. C# dilinde

Ya dostum bunu internette cok rahat bir sekilde bulabilirsin.Yani temel programlama bilgisi bile ile yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c# da formun içindeki checkbox ları seçip seçtiklerimi dosyaya nasıl yazdırabilirm ? yardımcı olabilicek varmı.
  • Aşağıdaki fonksiyon benim çoğu projemde kullandığım bir fonksiyon. Gelen değeri otomatik olarak bir txt dosyasına yazıyor.
    umarım işini görür.
    private void InfoLogToTxt(string errTxt)
    {
    string str = DateTime.Now.ToString() + " -- " + errTxt;
    string path = @"C:\Log\InfoLog_" + DateTime.Now.Year.ToString() + "-" + DateTime.Now.Month.ToString() + "-" + DateTime.Now.Day.ToString() + ".txt";
    StreamWriter w = new StreamWriter(path, true);
    w.WriteLine(str);
    w.Flush();
    w.Close();
    }
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C programlama
    5 yıl önce açıldı
    Python mu c# mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok kolay bir şey aslında biraz matematik bilgisi ve çok az operator ve birkaç şeyi kullanarak yapabilirsin
  • Arkadaşlar sizler için kolay olabilir ama yapamadım yani okulumuz geçici süreliğine başka bir okulda ve kitaptan işliyoruz evde tekrar yapıyoruz buda verimli olmuyor.Bana biraz daha detaylı bilgi verir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellincell52

Arkadaşlar sizler için kolay olabilir ama yapamadım yani okulumuz geçici süreliğine başka bir okulda ve kitaptan işliyoruz evde tekrar yapıyoruz buda verimli olmuyor.Bana biraz daha detaylı bilgi verir misiniz ?

sorununuz devam ediyorsa pm atın yardımcı olayım size.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.