Şimdi Ara

C:\ deki NVIDIA Klasörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartı driveri kurulduğunda veya güncellendiğinde C:\ içine NVIDIA adlı bir klasör açılıyor.
    Bunun içinde sürümlere ait bir takım dosyalar bulunuyor.Acaba bu klasörü silsem zararı olur mu ?Pek işe yaradığı gözükmüyor.Bana temp için kululanılıyor gibi geldi.

Teşekkürler.

Mesela yeni bir driver yükledin.O zaman o klasör içinde iki klasör olacak.Biri eski olan driver diğeri yeni yüklediğin.O zaman eski olanı silebilirsin.

Zaten 60 MB civarı yer kaplıyor.Bir zararı yok.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • İyi de hocam benimkinde dört klasör var.
    En son driver 91.31 yüklemiştim.
    Diğer klasörleri silip bir tek 91.31 klasörünü bıraksam olur mu ?
    Toplamda 158 MB tutuyor.
    Zatem yeni çıkanı da yüklesem beş klasör olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 1 Mart 2007; 18:50:18 >

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Bildiğim kadarıyla bu NVİDİA driver i sıkıştırılmış bir dosya olduğu için ilk olarak C içersine açıp sonra kurulum yapıyo. Ben kurulum yapıp pc yi açıp kapattıktan sonra siliyorum ve hiç bir problem olmuyo.

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • Ben siliyorum, hiç gerek yok. Program Ekle/Kaldır da görünüyor zaten, eğer Program Files dizininde varsa.
  • Bu geçici kurulum klasörü, silmek herhangi bir soruna neden olmaz. Hatta NVidia kurulum programı kurulum bittiğinde otomatik olarak silmeli ancak silmiyor.
    C&c generals hata
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.