Şimdi Ara

C'de yer kalmadı ne yapmam lazım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Format atarken 10gb yeter dedim hiç bir şey yüklemiyeceğim zaten diye ama salaklık ettim.10 gb yetmiyor.Acaba D den alıp C'Ye verebilir miyiz ? Var mı öyle bir olay ?

• Cevap bekliyorum arkadaşlar gerçi kimse de yok.Yöneticiler sağolsun taktılar bugün bana,5 dakika tutmadılar konudışında konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Binboa]

Format atarken 10gb yeter dedim hiç bir şey yüklemiyeceğim zaten diye ama salaklık ettim.10 gb yetmiyor.Acaba D den alıp C'Ye verebilir miyiz ? Var mı öyle bir olay ?

Paragon Partition Manager ile herhangi sabit sürücüden C ye aktarabilirsin.
  • Peki biçimlendirmem gerekecek mi ?
  • quote:

Peki biçimlendirmem gerekecek mi ?
  • quote:

Peki biçimlendirmem gerekecek mi ?

Hayır. Diğer sürücülerdeki boş alan kadar aktarabilirsin C ye ya da herhangi bir yere.
  • Windows 7 de programsiz ayarlayabiliyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C/O ve B/O ne demek?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pazzo 07

Format atarken 10gb yeter dedim hiç bir şey yüklemiyeceğim zaten diye ama salaklık ettim.10 gb yetmiyor.Acaba D den alıp C'Ye verebilir miyiz ? Var mı öyle bir olay ?

konunun üstünden uzun zaman geçmiş ama yer açmanın bi yolu var c de, hatta gereksiz bir yeri kazanmanın yolu, bilgisayar, özellikler, gelişmiş sistem ayarları, gelişmiş sekmesi altındaki performans, ayarlar, gelişmiş sanal bellek, burdaki sanal bellek ram hafıza bittiğinde ram yerine geçecek bölümdür, bunun performans için herhangi bi katkısı yoktur olamaz bunun amacı, verileri kaybetmemek için alınan bölümdür, 6 gb dan fazla ram iniz varsa burdan bölüm ayırmanıza gerek yok, eger 6 gb dan eksikse, size gerekli olan diskten iptal edin bu bölümü gereksiz olan diskten verin, hiç fark etmez, windows bunu otomatik olarak c sürücüsünden verir, siz bunu ister silebilirsiniz, isterseniz istediğiniz yerden verebilirsiniz:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.