Format atarken 10gb yeter dedim hiç bir şey yüklemiyeceğim zaten diye ama salaklık ettim.10 gb yetmiyor.Acaba D den alıp C'Ye verebilir miyiz ? Var mı öyle bir olay ?
Cevap bekliyorum arkadaşlar gerçi kimse de yok.Yöneticiler sağolsun taktılar bugün bana,5 dakika tutmadılar konudışında konuyu
quote:
Orijinalden alıntı: [Binboa]
Format atarken 10gb yeter dedim hiç bir şey yüklemiyeceğim zaten diye ama salaklık ettim.10 gb yetmiyor.Acaba D den alıp C'Ye verebilir miyiz ? Var mı öyle bir olay ?
Paragon Partition Manager ile herhangi sabit sürücüden C ye aktarabilirsin.
Peki biçimlendirmem gerekecek mi ?
quote:
quote:
Hayır. Diğer sürücülerdeki boş alan kadar aktarabilirsin C ye ya da herhangi bir yere.
konunun üstünden uzun zaman geçmiş ama yer açmanın bi yolu var c de, hatta gereksiz bir yeri kazanmanın yolu, bilgisayar, özellikler, gelişmiş sistem ayarları, gelişmiş sekmesi altındaki performans, ayarlar, gelişmiş sanal bellek, burdaki sanal bellek ram hafıza bittiğinde ram yerine geçecek bölümdür, bunun performans için herhangi bi katkısı yoktur olamaz bunun amacı, verileri kaybetmemek için alınan bölümdür, 6 gb dan fazla ram iniz varsa burdan bölüm ayırmanıza gerek yok, eger 6 gb dan eksikse, size gerekli olan diskten iptal edin bu bölümü gereksiz olan diskten verin, hiç fark etmez, windows bunu otomatik olarak c sürücüsünden verir, siz bunu ister silebilirsiniz, isterseniz istediğiniz yerden verebilirsiniz:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme