Şimdi Ara

C'de basit bir hesap makinesi için yardım edebilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar biraz yeniyim if else ile yapmak istiyorum
    printf yapılacak işlemi seçiniz(+,-,*,/,%) diye seçenekler sunup scanf ile nasıl seçtirebilirim devamında iç içe else if yapılarıyla devam ettireceğim

• Google'a yazın C ile Hesap makinesi ya da printf scanf kullanımı diye birsürü kaynak var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda2Mavi A kullanıcısına yanıt
    Hayır demeyeyim diyorum da sen işsiz misin? Nedir bu havalar, nerden biliyosun bakmadığımı? Biliyorsan adam gibi yaz bilmiyorsan da yazma kardeşim, bölümümün programlama dersi olsa yada C çalışan arkadasım olsa böyle basit soruyu buraya sormak istemezdim, sende böyle egonu tatmin ediyosun yazık,azcık insan ol daha önceden sana mesaj atarak hata yapmıştım zaten

• bana mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz ben size yardımcı olurum sorun değil.
  • huytergan kullanıcısına yanıt
    Iyi de adam hakli. Asagidaki linki "basic calculator in C" yazip buldum. Nasil bir aramak bu?

https://github.com/m3verma/Eugenics/blob/master/Programming%20Fundamentals/Selection%20and%20Control%20Structures/Conditional%20Statements/Basic%20Calculator.c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 8 Temmuz 2016; 21:25:34 >
  • İlk arama yaptığımda java ile yapılanı bulabilmiştim ardından buraya yazmak aklıma geldi, keşke gelmeseydi, bu kadar ön yargılı insanın burda olacağını düşünmemiştim, belirttiğim gibi yukarıdaki arkadaş daha öncedende özelden sorduğum soruya üslupsuzlukla cevap vermişti bende sağolun deyip konuyu kapatmıştım, yardım etmeyi "google'a bakın" dan ibaret gören kişi programlama dili bilse ne olur bilmese ne olur?

• huytergan kullanıcısına yanıt
    Peki.
    Mesajınıza cevap vermiştim. Teşekkür etmiştiniz ??
    Bu şekilde davranmanız cok yanlış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böyle yapılabilir if else ile :http://paste.ubuntu.com/18822509/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.