Şimdi Ara

C# Datagridview Satırlarını Up/Down ButonlarlaKaydırma Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Datagridview de sectiğim satırı yukarı aşağı 2 buton ile kontrollü olarak kaydırmak istiyorum.
    Yardımcı olurmusunuz. Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aybala5 -- 8 Mart 2012; 16:44:58 >

• web applicationlarda ext.net veya devex kullanabilirsin ama C# ta çağırdığın classa order parametresi eklersin her row a da içinde 2 button olan buttonfield eklersin. yukarı ve aşağı olarak. 2 button koyarsın yukarıya basınca bastığın yerdeki row indexinden orderini alırsın bir üstteki row indexinin orderini alırsın orderlerini replace edip gridi bind edersin. sadece en üstteki ve en alttaki rowlar için de exception handler yaparsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

web applicationlarda ext.net veya devex kullanabilirsin ama C# ta çağırdığın classa order parametresi eklersin her row a da içinde 2 button olan buttonfield eklersin. yukarı ve aşağı olarak. 2 button koyarsın yukarıya basınca bastığın yerdeki row indexinden orderini alırsın bir üstteki row indexinin orderini alırsın orderlerini replace edip gridi bind edersin. sadece en üstteki ve en alttaki rowlar için de exception handler yaparsın .

Kaygeryan hcm cevabın ıcın saol ama anlıyamadım kod olarak bir örnek vs var mıdır. Cok yardımcı olursun.
  • tamam vakit bulabilirsem ilgilenirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

tamam vakit bulabilirsem ilgilenirim

Saol hcm bende paralelde bakıyorum, inslh yardımınla hallederiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.