Şimdi Ara

c# datagridview filter ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi şöyle bir sorunum var projeme datagridview ekledim sonra buna 5 tane kolon ekledim

name ip date time status

bu kolonların cell'lerini de txt dosyasından alıp buraya yazdırıorum.(yani herhangibir database ile alakam yok)

benim yapmak istediğim datagridview içerisinde satırlar arasında filterlama işlemi yapmak mesela status=online olcak şekilde filterlamak istiyorum birtürlü beceremedim bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler kolay gelsin...

• dosyadan cekerken statusu kontrol et ve ondan sonra ekleme yap. veya datagrid doldurdun diyelim daha sonra datagridteki herbir hucreyi gezip satusu istedigin degerse cikarma istedigin deger degilse o satiri cikar. veya datagrid doldr. daha sonra datagriddende datatable doldur. yanlis hatirlamysm dataview nesnesi mi oyle bi nesne vardi siralama, filtreleme ozelligi faln var senin istedigin gibi. hatta şöyle yap. dosyadan ilk once datatble doldur,sonra datable dataview nesnesi ile filtrele daha sonra datagrid datasourcunu ver. nesne yanlis hatirlmysm dataview idi. filter diye bir prpertyisi olmasi lazim
  • yada .txt yerine, .xml kullan. Dataset i doldurup istediğin gibi işlem yap.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.