Bildirim
c# da Thread.Sleep hatası yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
System.Threading.Thread.Sleep(2000);
olacak -
Arkadaşlar, biraz sabırla ilerleyin bu işte. Programa using System.Threading eklemeyi bilmeden, multithread mantığını uygulamak nedir? Kademe kademe ilerleyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: MrOwl
Arkadaşlar, biraz sabırla ilerleyin bu işte. Programa using System.Threading eklemeyi bilmeden, multithread mantığını uygulamak nedir? Kademe kademe ilerleyin.
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama using System.Threading otomatik eklenen bir şey kendi adıma konuşursam özellikle Console programlarında sonuç bir an önce gelmesin diye kullandığım, programı daha inandırıcı hale getiren ufak bir hile. İleri seviye bir şey olduğunu düşünmüyorum. -
imports system.threading yazacaksın tepeye.
sonra thread lara ulaşabilirsin. -
quote:
Arkadaşlar, biraz sabırla ilerleyin bu işte. Programa using System.Threading eklemeyi bilmeden, multithread mantığını uygulamak nedir? Kademe kademe ilerleyin.
Bu arkadaş c++ ta gotoxy fonksiyonu bulamadığı için c# a geçti ya varmı böyle bişey! -
quote:
Orijinalden alıntı: elektro_gadget
quote:
Bu arkadaş c++ ta gotoxy fonksiyonu bulamadığı için c# a geçti ya varmı böyle bişey!
Hayır alakası yok zaten c++ da aradığım çoğu komutu bulamıyordum ve artık c++ ı bırakmak istiyordum çünkü her baktığım konuda c#da güzel şeyler yapıyorlardı fakat bunların hiçbiri c++ da yoktu birkaç konuda da herkesin c# tavsiye ettiğini gördüm ve c# a geçmeye karar verdim.
Bu Arada Yardım Eden Herkese Teşekkürler :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: AlperenKoylu
quote:
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama using System.Threading otomatik eklenen bir şey kendi adıma konuşursam özellikle Console programlarında sonuç bir an önce gelmesin diye kullandığım, programı daha inandırıcı hale getiren ufak bir hile. İleri seviye bir şey olduğunu düşünmüyorum.
System.Threading.Tasks olmasın o otomatik eklenen? -
quote:
Orijinalden alıntı: elektro_gadget
quote:
Bu arkadaş c++ ta gotoxy fonksiyonu bulamadığı için c# a geçti ya varmı böyle bişey!
Ne diyebiliriz ki dostum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Umutttttttt
Hayır alakası yok zaten c++ da aradığım çoğu komutu bulamıyordum ve artık c++ ı bırakmak istiyordum çünkü her baktığım konuda c#da güzel şeyler yapıyorlardı fakat bunların hiçbiri c++ da yoktu birkaç konuda da herkesin c# tavsiye ettiğini gördüm ve c# a geçmeye karar verdim.
Bu Arada Yardım Eden Herkese Teşekkürler :)
İsabet olmuş. C++ çocuk işi değil zaten. Ama söylemeden geçmeyeyim, c++ taki olanakları c# rüyasında bile göremez. -
quote:
quote:
quote:
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama using System.Threading otomatik eklenen bir şey kendi adıma konuşursam özellikle Console programlarında sonuç bir an önce gelmesin diye kullandığım, programı daha inandırıcı hale getiren ufak bir hile. İleri seviye bir şey olduğunu düşünmüyorum.
System.Threading.Tasks olmasın o otomatik eklenen?
Olabilir.
Ne farkeder Ha using. diye başlamışsın, ha direk Thread. diye.
Sonuçta kolay.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
System.Threading.Tasks olmasın o otomatik eklenen?
Olabilir.
Ne farkeder Ha using. diye başlamışsın, ha direk Thread. diye.
Sonuçta kolay.
Ne fark eder?
Thread.Sleep methodu, System.Threading namespace'i altındadır. Yalnızca System.Threading.Tasks ekliyken(ki otomatik olarak ekli gelen budur normalde), Thread methodunu kullanamazsınız. using System.Threading; eklemeniz gerekir, başlangıçta ekli değildir. İkisini karıştırmayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X