Şimdi Ara

C&C Generals Hayranlari Buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
10.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

C&C Generals Hayranlari Buraya

(En Son Oy Tarihi: 2.5.2013)
Giriş

•  C&C Generals Hayranlari Buraya
  • çok zevkliydi herkes tek

• evet arkadaşla oynadım güzel oynuyor ve beni 3 sefer yendi ,aslında tam yeniyordum dağıttı ama rövanşını alacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69
    aslında tam yeniyordum dağıttı

yalan söyleme bana gözlerin anlatıyor herşeyi

• quote:

Orjinalden alıntı: Deathulazam

Tiberium a gelin : )

Değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

quote:

Orjinalden alıntı: Deathulazam

Tiberium a gelin : )

Değilmi

değil
  • 5 senedir oynuyorum hiç sıkılmadım neredeyse birsürü modu var zaten sıkıldıkça değiştiriyorum modu Çok süper bir oyun bazı ufak tefek problemleri dışında.
  • gel hamachiye 1.0 normal
  • yokmu gelen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coming

yokmu gelen ?

hadi geliyom..5 dk sürecek zaten belli.çabuk yen valla işim var
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

hala daha oynarım..süper bişi ya

bana görede en iyi olduğum laser general..

quote:

Orjinalden alıntı: punısher17

Gla ile oynarsam muhakkak stealh gla ve bombacı gla (ismini unuttum)Bir de son versiyonunda Saddam Huseyin ile Usame Bin Ladin vardı onları da alırdım güçlülerdi çünkü Saddam'ın deli bir uçağı vardı kendini patlatıyordu havada acayip hızlıydı.
    Amerika ile oynarsam Uçak generali yada Laser General
    China ile oynarsam Tank,Nuke,İnfantry General lerini alırdım

bu hangi paket

quote:

Orjinalden alıntı: Birvar.Biryok

@Coming
    Benım gozum de abd cok ezık kalıyor sadece ucakları cok buyuk hasar verıyor, 1 tane var tek bomba atıyor adı aklıma gelmedı eger karsı tarafın hava savunması yoksa 10 tane ucak kaldırdın mı oyunu bıtırırsın tabı gecırebılırsen ucakları oda var
    Bunları 3unu cıkardın mı oyun bıtıyor zaten ama arkadan bıraz beslemen lazım ^^

haritanın konumuna göre..senin bölgeye geçş yolu kısıtlı ilse laserleri bi kur arka arkaya sonra tepelerinede hayalet ucakları dizdin mi bu tankların geçmesi imkansız ouyor

online oynayalım isterseniz nerde oynuyosunuz?

Hocam Zero Hour olması lazım galiba

• saddam hüseyin mi vardı yahu zero hourda
  • hahaha çabuk yen işim var dedi auauaa
  • Off be eskıden ne oynardım ama. Şimdi torrentten arıyorum oyunu.
  • 2 3 el atalım haydi
  • happy ending - en çok uğraştıran oyuncu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coming -- 21 Mayıs 2009; 0:01:28 >
  • Arkadaşlar özür dilerim Zero Hour 'un üstüne kurulan oyunda varmış Saddam ve Ladin şu an cd elimde fakat şimdi de Zero Hour bulamıyorum.Bir yardımcı olsanız

Ek pakette C&C Generals-Officer's Club Add-On yazıyor hayrına varsa elinde tek link falan atarsanız pm den sevinirim

Arkadaşlar Zero Hour'un üstüne yüklenen bu oyundan aklıma gelen birkaç yenilik

Çin'in roketcilerini soktuğu 5 li birimlerin yanında 10 luk birimler,hackerlar için internet kafe,tüm ülkelerin officer adı altında komutanları( bu komutanların kendi uçak saldırıları veya özel saldırıları var) çinlilerin havan topu birlikleri gibi birçok yenilik var

Mesela normalde GLA güçlerinde hava alanı yok ama bu da giderilmiş bu pakette Saddam Hüseyin oyuna eklenmiş birçok yenilenmiş birim ile bir de uçak hangarı kurarak tekli birimler halinde uçakları var birçok yeni uçak tipide oyuna eklenenler arasında. Usame Bin Ladin de var ve en etkili saldırısı 11 eylül saldırısı gibi bir uçak kamikaze misali işaretlenen yere dalıyor fakat hiçbir savunma birimi uçağı vuramıyor bunların yanında 3000 para karşılığı kendi rafinerinizi kurabilirsiniz GLA güçlerinde.Aklıma geldikçe eklerim buraya paketin özelliklerini

Oyuna birçok superweapon eklenmiş ve bunun yanında GLA da toplama tank yapabiliyorsunuz ucuza.Mesela Çin tankının topu, amerikan tankının gövdesine scorpion tankın füzesi eklenerek yada American Hummer'a top eklenerek yapılan dayanıksız kuru kalabalık yapan tanklar yapabilirsiniz. Çinlilerin top saldırısı vardı o genişletilmiş GLA ya uzun mesafe atış yapabilen tank eklenmiş bunun yanında Amerika'nın helikopterleri güçlendirilmiş ve yenileri eklenmiş aynısı Çinliler içinde geçerli 6 tane yeni uçak tipi de oyuna eklenenler arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punısher17 -- 22 Mayıs 2009; 20:41:43 >

• ohoo görmeyeli ağ dolmuş kısa bir süre sonra tekrar döneceğim
  • varmı gelen?
  • oynayacak varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coming -- 28 Haziran 2009; 20:56:28 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.