Şimdi Ara

C&C Generals Hayranlari Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
10.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

C&C Generals Hayranlari Buraya

(En Son Oy Tarihi: 2.5.2013)
Giriş
  • arkadaş China çok yavaş hareket ediyor ki
  • evet china yavaş.
    ordaki 1 oy da benim
  • Bunun ek paketin de en son generals'in mesela laser american general falan vardı güçlüydü onlar ama china tank general i aldın mı yıkılmaz armada olur çıkardın. Abim ile lan dan oynardık olmadı ben tek 1 e 7 brutal kapışırdım t. flame miydi neydi orada

Canım çekti şimdi ya :D

Bir de adil olsun diye super weapons olmadan oynardım canım çıkardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punısher17 -- 16 Mayıs 2009; 20:50:02 >
  • ben 1v7 alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coming -- 20 Eylül 2009; 21:01:56 >
  • Gla ile oynarsam muhakkak stealh gla ve bombacı gla (ismini unuttum)Bir de son versiyonunda Saddam Huseyin ile Usame Bin Ladin vardı onları da alırdım güçlülerdi çünkü Saddam'ın deli bir uçağı vardı kendini patlatıyordu havada acayip hızlıydı.
    Amerika ile oynarsam Uçak generali yada Laser General
    China ile oynarsam Tank,Nuke,İnfantry General lerini alırdım
  • Pekı benden bır soru.

generals ta harıta uzerınde ok tuslarıyla gezemıyor muyuz? Zero da bunu yapabılıyorum fakat generals da bosta olan ıscı ve ya dozerlerı secıyor. Mouse ıle 8 kısılık harıtada gezmek sıkıntı yaratıyor.
  • tom clansys end war oyununu oynuyorum.Daha modern ve yeni.
  • zero hour patchinde lazer generalle manyak oynardım, çok güzel oyundu.
  • bende hala oynayanlardanım ama keşke generals 2 çıksa,tiberium vs çok hayal vari ben günümüzde geçen daha gerçekçi strateji olsun isterim generals gibi
  • şuanda pc de yüklü zero hour ve normal generals her gün 1,5 2 saat online oynuyorum.sıkmadı oyun daha hala eski tadı veriyo.zero hourda en güçlü olan ülke abd air force generals kanımca
  • zero hour'u saatlerce oynardım hiç sıkılmadan
    özellikle ABD laser ile bir harikaydı
    sonra silindi cd kırıldı bende oynamaz oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

Tiberium Wars oyna. Bir daha oynamak istemezsin. Ben de çok oynardım C&c Generalsi. Ama tiberium oynadıktan sonra çok basit geldi bana ayrıca komut tuşlarının farklı olması da şaşırtıyor insanı.

Tiber sundan sonra Kane's Wrath ı dene. Dengeler biraz daha iyi. En fazla 3 brutal scrine karşı koyabiliyorum. Bakalım rekor 4 e çıkarmı
  • buda benim eski ordum baya bi alt üst etmiştik düşmanları kuzenle

• iyi geceler beyler
  • jermen keel den 5 tane olsa, başka bir şey istemez. tiberium hakkını yememek lazım ama bunuda hala bırakamadım

gla postal sevices
  • kane's wrath ı da denedim. arasında pek fark göremedim. çok canım çekti ama sınavlarım var. yüklettirmeyin bana şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

kane's wrath ı da denedim. arasında pek fark göremedim. çok canım çekti ama sınavlarım var. yüklettirmeyin bana şimdi

Sınavın varsa yüklemeni hiç tavsiye etmem

• hala daha oynarım..süper bişi ya

bana görede en iyi olduğum laser general..

quote:

Orjinalden alıntı: punısher17

Gla ile oynarsam muhakkak stealh gla ve bombacı gla (ismini unuttum)Bir de son versiyonunda Saddam Huseyin ile Usame Bin Ladin vardı onları da alırdım güçlülerdi çünkü Saddam'ın deli bir uçağı vardı kendini patlatıyordu havada acayip hızlıydı.
    Amerika ile oynarsam Uçak generali yada Laser General
    China ile oynarsam Tank,Nuke,İnfantry General lerini alırdım

bu hangi paket

quote:

Orjinalden alıntı: Birvar.Biryok

@Coming
    Benım gozum de abd cok ezık kalıyor sadece ucakları cok buyuk hasar verıyor, 1 tane var tek bomba atıyor adı aklıma gelmedı eger karsı tarafın hava savunması yoksa 10 tane ucak kaldırdın mı oyunu bıtırırsın tabı gecırebılırsen ucakları oda var
    Bunları 3unu cıkardın mı oyun bıtıyor zaten ama arkadan bıraz beslemen lazım ^^

haritanın konumuna göre..senin bölgeye geçş yolu kısıtlı ilse laserleri bi kur arka arkaya sonra tepelerinede hayalet ucakları dizdin mi bu tankların geçmesi imkansız ouyor

online oynayalım isterseniz nerde oynuyosunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 17 Mayıs 2009; 15:10:51 >

• ag kurdum bekliyorum ZHciler hariç
  • generalside bitirdim tiberium warsıda işin açıkçası generalsten aldııgm zevki tiberiumdan alamadım benim için 3 tane strateji oyunu var şimdi birincisi Age Of Mythology 2.BFME II 3.süde generals ama bu tiberium warsı bitirdiğimde command conquer renegade diye bir oyun aldım sanki tiberium warsa 3 boyutlu şekilde giriş yapmışsınız gibi insanın ağzı açık kalıyor karşımda o nodların lazerle vuran kırmızı kulesini görünce dev gibi hele birde iyon cannonu kurup tepenizden düşerken önce yağmur yağması felan tiberium warsı oynayanlara tavsiyem renegadeyide oynayın.........................................................
    Neyse KONUYA dönecek olursak benimde oyumu çine vermemle durum berabere oldu ama çin daha güçlü abdnin rokot atarları araçları vuruyor ama bazıları ıskalıyor işin kötüsü çin gibi askeride bol olan bir ülkeyse karşınızdaki askerlere hiç bir etkisi yok o füzelerin ama çinin makinelileri öyle değil bi grup askeri iki dakikada telef ediyorlar arabalarada aynı etkiyi gösterebiliyorlar zırhlılarıda zaten o 5 gen şeyden yaptırın içinede 5 tane füze atan adam doldurdunuzmu içeriye ne uçak geçebilir nede başka bir şey abd uçak olarak üstün ama çinin uçaklarıda yanıcı özelliği açınca hiç fena sayılmaz sözün özüne gelince çin>abd>gla bana göre

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.