Şimdi Ara

C bilinmesi gereken kütüphaneler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmeden olmazsa olmaz diyebileceğimiz herkesin bilmesi gereken kütüphaneler neler , başlangıç düzeyinde C biliyorum ? Yardımcı olabilir misiniz :S

• Kütüphaneler bir amacı gerçekleştirmek için kullanılan bir araç gibidir senin amacın ney onu söyle bizde sana araç önerelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harun2525 H kullanıcısına yanıt
    Nasi anlatilir bilmiyorum donanimi kontrol etme sistem programlama , tesekkurler .d

• ProVival P kullanıcısına yanıt
    Googleye arayttır: C ve sistem programlama.

Zaten orada çıkan yerlerde görürsün hangi kütüphanelerin kullanıldığını onları öğren

• Harun2525 H kullanıcısına yanıt
    Iste bu yuzden anlatamadim dedim :D aratmak istedigim seyi tam anlatamiyorum neyse tesekkurler

• Hiçbirini bilmene gerek yok. İhtiyaç oldukça referans klavuzlara bakarsın. Ben aynı fonksiyona elli kere bakıyorum.

• Tesekkurler cevabiniz icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Senide anlıyorum birzamanlar bende googleye ne soracağımı bilmiyordum. şimdi sana bi örnek vereyim. Ben googleye python wep programalama desiğim gibi karşıma django kütiphanesi çıkar. Python gui dediğim gbi karşıma pyqt, pygtk çıkar. Yani googleye sormaktan korkma. Bana kalırsa senim amaç kısmında biraz sıkıntın var ilkönce onu gider sonra derine dalmaya başla. Belki Hacker falan olmak istiyorsundur. :D

genel olarak kullanılan kütüphaneler stdio.h, math.h, stdlib.h conio.h
    fakat, arkadaşların da dediği gibi - çalışmaların sırasında yeni komutları denediğin zaman çalışmadığını görürsen, kütüphane eksikliğinden şüphelenip ilgili komut için kütüphanesinin doğruluğunu teyit edeceksin. zamanla sık kullandığın komutun hangi kütüphanede olduğunu otomatik yazacaksın. diğer türlü kesinlikle ezberlenmez.
    her kütüphaneyi peşinen eklemek doğru olmayacaktır.
  • rukaplan R kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler :D

• Geçenlerde Borland Graphics Interface (BGI) kütüphanesi ile (hobi veya ödev amaçlı) kodlama yapan biri takıldığı sorunu sormak için forumda konu açmıştı, Sorunu çözebilmek için BGI kütüphanesini kurdum ve oldukça kullanışlı buldum. Hobi amaçlı basit grafiklerle uğraşmak istiyorsan tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standard kütüphanesinin dışında, burada konularına göre ayrılmış güzel bir liste de var.
  • Grafik icin gtk disinda varmi diye merak ediyordum

Kutuphaneler icinde tesekkurler :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.