Şimdi Ara

c++ acil yardımm!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler tahmin edemiyceğiniz kadar acil!!
    c++ kullanmaya başladım 1-2 şey yapıyorm, fakat compile ederken hata veriyor sinir oldum, zaten kullandığım şey de hoşuma gitmedi, yani version hoşuma gitmedi, eski kullandığım sanki dos gibiydi, onun download'ını istiyorum, bi zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 6 Haziran 2005, 17:51:07 >

• hadi beyler yaw, çok acil!!!!
  • arkadaşım sorununun ne olduğunu anlamadım.
    download linki vermek yasak bu forumda eğer istediğin buysa.
    başka bir sorunun varsa daha anlaşılır açıklasan çözüm yolu da bulunabilirdi.
  • turbo nun derleyicisini kullan derim . ama devc++ daha güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

arkadaşım sorununun ne olduğunu anlamadım.
    download linki vermek yasak bu forumda eğer istediğin buysa.
    başka bir sorunun varsa daha anlaşılır açıklasan çözüm yolu da bulunabilirdi.

abi pm atsan yaw, 1gün geçti gözünüzü seveyim
    yaw sorun şu, en basit kodda bile error veriyor? neyi yanlış anlamadım...
    #include <iostream.h> yazıyorum hata veriyor?!!! bunun neresinde hata var allahaşkına

• www.sf.net e gir devc++ diye arat. çıkar. Hemen hemen Linux deki GCC nin Windows eşedeğeri. Manyak bişi ve grafik arayüzü de çok kullnışlı üstelik türkçe desteği devar. Ama elind olursa Borland C++ Builder ıd adene derim. Çok çok kolaylıklar sunuyor. Ucuzundan bulabilirsen C++.NET de var.. .
  • dev c++ die arattır bulursun ama en iisi ms visual stdio 6.0 onu da ancak cd den kuracaksin..olmadı sen kodunu yolla bana hatanı söyleyim sana varsa tabi hata
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.