Şimdi Ara

C# Acces tablolar ararı aktarım nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar C# access de tablolar arası nasıl aktarım yapabilirim ??

Aktarım derken verileri çekip değişkene aktarıp tekrar kaydetmekten basit bir yol arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: humaku

Arkadaslar C# access de tablolar arası nasıl aktarım yapabilirim ??

Aktarım derken verileri çekip değişkene aktarıp tekrar kaydetmekten basit bir yol arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

sorunu biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz.

yapmak istediğin şey C# ile veritabanı arasında bir ilişki kurup standart program işlevlerini yapmak mı? (verileri çekme, ekleme, silme, güncelleme)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParanomalAct

quote:

Orijinalden alıntı: humaku

Arkadaslar C# access de tablolar arası nasıl aktarım yapabilirim ??

sorunu biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz.

yapmak istediğin şey C# ile veritabanı arasında bir ilişki kurup standart program işlevlerini yapmak mı? (verileri çekme, ekleme, silme, güncelleme)

Hayır veri ekleyip çıkarabileceğim program yapılır zaten onda bi sıkıntı yok.Şöyle düşünelim

Gelen ürün var bunla ilgili bilgiler Gelen_Ürün table ına kaydedilecek. Adı soyadı vb.

ürün teslim edilince bu bilgiler Gelen_Ürün den Giden_Urun table ına aktarılacak.bilgiler bi table dan diğerine geçmiş olacak. Burada kullanılan table lardaki alanlar aynı oyuzden bi sıkıntı yaşancağını sanmıyorum.

şimdi bu işlemin bi kolay yolu varmı. Uzun yoldan yapabilirim ama çok uzar bunun bir yolu varmı diye merak ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.