Şimdi Ara

BYD’nin yıllık satış artışı rakipleri için korkulu bir rüya olabilir! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizi sıraya Allah dizer. SEn kimsin?
    Senin anlayacagın dil şu teker teker yazacaz, belliki izan eksik. Togdan iyi araba oldugunu ay yıldızl gibi biliyon! Neyin hazım sızlıgı? Çok Vergiyle neye ulaşamıyorsun?? Diğer gelen araçlara, tesladan ultra vergi alma millet teslaya biner? İsmin gibi biliyorsun! Palavra olmayanı açıklada görüyüm??? Vergiyede ayrıca değinecekmiş :))) bi değinde görelim.
    Faşist gerçekleri görmeyip, bağlı oldugu yerin, gönül verdiği yerin yanlışlarını görmeyene denir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • android seyfi A kullanıcısına yanıt

Togga özel fahiş vergi yok

Togg için hiçbir daha teknolojik arabaya ulaşım zorlaştırılmıyor

Togg ne vergi ödüyorsa Tesla ve saydığım on tane aynı segment araba aynı vergiyi ödüyor ve aynı fiyat

Bak tekrar söylüyorum,AYNİ VERGİ AYNİ FİYAT

daha ucuzları dahi var.

Sabaha kadar debelensen matematik değişmez.

Onun için yol yakınken yalanını düzelt

Şimdi sen forumun orta yerinde
    millet togga biniyor teslaya bilemiyor çünkü tesladan ultra vergi alınıyor
    diye iddiada bulunuyorsun
    Doğru mu anladım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    BYD’nin yıllık satış artışı rakipleri için korkulu bir rüya olabilir!

Kardeş sen nasıl bir anlayışa sahipsin? Bağırarak çağırarak hiciv yaparak haklı oldugunumu düşünüyorsun? Ben sana diyorumki bu ülkede saçma sapan vergiler olmasın. Çok az kişi togga egea ya biner. % 300 ötv kdv var. Sen neyi anlamıyorsun? Birilerini hizaya dizebilemen için doğru konuşacaksın. Vergiyi savunmaya devam edin. Size vergilerinizle mutluluklar

Burada teknolojik olarak ultra iyi arabalar var falan yazmıyor?
    Burada ülkemizde toggla aynı fiyata alınabilen Tesla model y nin 220kw lik long range versiyonundan bahsediliyor
    Bu araç zaten mevcut Tesla model y ile menzil ve güç hariç aynı araba
    Menzil desen daha yeni gelecek model toggdan 60km daha fazla(520-581)

Madem menzile bu kadar takiksin menzil uzun olunca araba ultra teknolojik oluyor diyorsun ya

Torres evx in menzili 635km,toggla aynı fiyat ,hatta daha ucuz
    10 yıl garanti,deli gibi de donanımı var
    Nerede togg vergisi?
    Kendini şark kurnazı falan mı zannediyorsun sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 2 Mart 2025; 16:45:20 >
    Lafı değiştirme,
    Burada ne diyor

şimdi togg var.
    Ee teknoloji olarak ultra daha iyi arabalar var.
    Vergiyle ulaşılmasını zorlaştırıyorlar.

Bu sözlerimizi güzel güzel geri alıp yalan söyledim özür dilerim toggla aynı fiyata toggdan daha uzun menzile sahip daha teknolojik bir çok model var yazıyoruz

Sonra vergi konuşuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 2 Mart 2025; 16:45:40 >
    Senle biyere varamayız. Dürüst olamıyorsun, bazı yerlere gönül verdiğin için, Herşeyin fiyatı ortada, herşeyin kaliteside ortada ülke adına üzücü VERGİSİ ORTADA, hala savunma yapmak her babayiğidin harcı değildir. Cuma namazında hoca hutbede ibretlik bi ayet paylaşır. Anlayana. Bu arada profilindeki passat Türkiye hariç, dünyanın bi çok yerinde 2/3 bin euroya alınabilir:))) sana hayatında mutluluklar kardeş

• şimdi togg var.

Ee teknoloji olarak ultra daha iyi arabalar var.

Vergiyle ulaşılmasını zorlaştırıyorlar.

On kere kaçsan 20 kere yakalarım.

Ben burada ne cuma ne hoca ne vergi görmüyorum

Burada ülkede üretilen bir araca atılmış bir iftira, ve dümdüz bir palavra görüyorum, benim dinimde de yalan söylemek haram.senin inancın seni ilgilendirir.

Passatim satılık değil buarada.

Alman kaça biniyor o da umrumda değil.

Almanlarla çalışıyorum,ve yalan söylememek gibi çok temel basit takdir ettiğim bir özellikleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 2 Mart 2025; 17:7:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Togg en baştan ürettiği aracın sınıfı olarak hata yaptı. Herkesin ulaşabileceği 1m bandında mütevazi elektrikli araç yapmakla başlamalıydı, hem çok daha yüksek satış adedine ulaşırdı hemde büyümesi daha hızlı olurdu. Çinli tüm elektrikli araç firmaları bu şekilde başladı. Ama illa büyük olacak takıntısı Toggu bu duruma sürükledi. Şimdi dev firmalarla baş etmeye çalışıyor. Açıkcası yerli marka ve ödeme koşulları dışında bir avantajı da yok.

Çinlilerin teknolojide bu kadar ilerleyip pazarı domine edeceği yıllar öncesinden belliydi zaten.

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    Kardeş olurmu!! Koşulsuz biat edeceksin. En iyisi en güzeli, mercedesten iyi, boing ten iyi, eleştiremezsin. Eleştirdiğin an, hainsin. Bütün yaftalar hazır bekler. Eleştrinin olmadığı düşüncede katiyen ilerliyemezsin. Her birey, her materyal eleştrilir. Eleştirlmez ise sorun büyüktür. Orda nemalanma hakimdir. İstişare bile yapamıyosun, yahu şu şöyle olsaydı demeye kalkmadan hurra üstündeler. Sokakta ticaret bozulur sa toplum helak olur. Biz o moddayız. Sorunu toptan halkta aramayın.hatalar elbette olabilir. Fakat yukarı önemlidir. Tepe eğriyse gölge egiridir.

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt

O zaman da menzil endişesi olacaktı,

çünkü 500km ve üzeri olmadıktan sonra elektrikli araçların uzun yola çıkmasına imkan ihtimal yok bahsettiğiniz mütevazı elektrikli araçların

Zaten fabrika tam kapasite çalışıyor,teslimat 50 bini geçti ve sizin de söylediğiniz gibi çok çetin rakipler var aynı fiyata.

Ama bu uzun vadeli ödeme kampanyası devam ettiği sürece satmaya devam eder

Şuan tek eksik menzilin 700kmlere çıkarılması

• Halen daha BYD'nin ucuz olduğu için çok sattığını sanan aveller ve yobazlar var.

La oğlum koskoca Avrupa'nın otomobil markalarının başındaki CEOlar bile itiraf etti, Çinliler bizde en az 5-10 yıl önde diye.

Eyyy yobazlar ve yandaşlar!!!

BYD ucuz olduğu için değil BYD olduğu için çok satıyor.

Bu konuda böyle birşey hiç kimse söylemedi,bu da palavra.

Hiç kimse togg mercedesten iyi falan da yazmadi foruma

Palavra

Bizim tartışma sebebimiz gayet açık

Ve o mesaj da orada durduğu sürece kendini uçurumdan atsan senin derdinin vergi tartışmak falan olmadığını gayet net herkes anlıyor.

İnsanlar okusun karar versin...agah abim

Allah şifa versin

kendi yazdığınızı bu mesajda kendiniz reddediyorsunuz sonra alt mesajlarda görüyorum ki hala farklı ötv'den bahsediyorsunuz.

kendi çapınızda tartışın.

iyi forumlar.

• BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt

Size de şekerim,size de.

İzledikçe bir utanma geliyor mu BYD’nin yıllık satış artışı rakipleri için korkulu bir rüya olabilir! 

BYD’nin yıllık satış artışı rakipleri için korkulu bir rüya olabilir!yedinciokyoutube
    muharrem ince babala tv edit insta gelin: https://www.instagram.com/7edinciok/ tiktok gelin: https://www.tiktok.com/@yedinciok twitter gelin: https://twitter.com/7edinciok
    https://www.youtube.com/watch?v=BG15rR2Joo8&feature=youtu.be

• akmac A kullanıcısına yanıt

Arkadaş orada çuvalladı,fakat kabul edip özür dilemek yerine konuyu çarpık vergi sistemine falan getirerek telafi etmeye çalıştı

Olmadı tabi :)

• akmac A kullanıcısına yanıt
    Usta nerde ?hangi konuda? nerelerde çelişmişim? lütfen söylermisin?? Not not yazarmısınız?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.