Şimdi Ara

BYD, Macaristan'daki seri üretimi erteleyip önceliği Türkiye'ye verdi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben hatalarımı kabul ederim, etmişimdir. en azından senin gibi gizli akp destekçisi değilim. sen hadi çay servisini aksatma. oradan da idef'i ziyaret et, biraz da orada akp destekçiliği yap. hadi nakliyeci seferim benim.

Evet katılıyorum sen aleni ortaksin,gizli çalışmıyorsun bu çok net tespit  

Bugün kk kayyum gelsin partiye,ertesi gün foruma gelir pirom diye ağlarsın sen, çıkarttırma bana eski mesajlarını sırra kadem basarsın sonra dönme dolaplar emekli oldu sizden sonra:)))

Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimini rakibine satmış adamlar kalkmış ben hatamı kabul ettim falan yazıyor

Ben bunca senelik ticaret hayatımda alenen-bilincli şekilde alınıp satılan birşey için hata ettim kelimesini pek duymadım,siz yeni versiyonsunuz herhalde? Kandırıldınız mi yoksa oğlum?

Bu ülkeye değil silah vida üreten herkesin sonuna kadar arkasındayız,sen git 1921 anayasası diyenlerle 16lı masa kur 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 23 Temmuz 2025; 16:41:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çinliler tek bir çivi çakmamış 2026 da üretim diyorlar.Birde macarların önünde imişiz,pes.

Bu olay aynı TT yi ve miieti soyup def olup giden HARİRİLERin yaptıklarına benziyecek.Ortak, milleti devlet mekanizmasını soyup uçup gidecekler.

Ne demişti bir yaşam formu tv de BEN ANCAK DEVLETİN KASASINA GİRİP PARA ÇALINIR İSE HIRSIZLIK DERİM .

Sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 23 Temmuz 2025; 16:52:34 >
    Manisa da yaşıyorum ve her gün fabrika sahasının önünden geçiyorum. Hatta 2 cadde yukarıda çalışıyorum. Bahsettikleri büyüklükteki bir yatırım 2026 sonuna kadar bitmez ki adamlar üretim yapacağız diyor bana açıkçası inandırıcı gelmiyor.

Manisaya atılmış 2 büyük kazıktan biri olacak BYD. Birincisi ise hepinizin bildiği VW fabrikasıydı.

VW haberiyle ev kiraları, çarşı pazar fiyatları anında ikiye katladı ama adam/saat ücretleri yerinde kaldı. Orta düzey bir yönetici olarak yazıyorum aşırı derecede mavi yaka sıkıntısı yaşıyoruz o günden beri. Aynı senaryo BYD ile yaşanıyor şuan. Allah sonumuzu hayretsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

VW fabrikasını Alman devleti Türkiye'nin barış pınarı ve zeytin dalı harekatlarini bahane ederek iptal etti,kazık mazik yok ortada,bir şeyi yazarken doğrusunu yazın

Aynı vw yanına fordu da alıp essek gibi Kocaeli'yev1 milyar dolar yatırdı

Byd işi eğer Çinliler kivirirsa kazık olur ki bedeli odetilmeli bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 23 Temmuz 2025; 17:4:39 >
    Aynı VW yatırım kararı alırken Türkiyenin jeopolitik konumu bilmiyor muydu hocam? Olayı siyasi yerlere çekmeyelim. Ortada gayette kol gibi kazık var. Bunu her manisa izmir sanayisinde çalışana yöneticiye sorabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Biliyordu,

yatırımı tehdit gibi kullandılar, Türkiye iplemeyince de essek gibi gidip yine Türkiye'ye yatırım yaptılar

Hükümete muhalifim ama o bölümü çok iyi yonettiklerini söyleyebilirim.

Aynısını eurofighter olayında da yaptı Almanya

Yine essek gibi onay vermek zorunda kaldılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Oğluma BYD Dolphin aldım ama şimdilik ben kullanıyorum. Kendime de atto 3 düşünüyordum. BYD yatırım sözü güven vermişti. Güven duygusu ürkek kuş gibi bir laf var. Araba alacak olursam herhangi bir Çin arabası olma ihtimali yok. Çünkü araba 10-15 yıl kullanılacak veya satılacak bir yatırım. Kullanacaksan yedek parça bakım vb güven ister. Bu yoksa satsan para etmez. BYD güya uyanıklık yaptı. Bu durumu gören insanlarda eski "Çin malı" imajı oluşacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.