Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
1.661
Cevap
88
Favori
197.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrica hic seslenmeden de dogrudan ornegin rotate screen denilince ceviriyor. Boyle komutlar da var BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

ufo nun çektiği enerji kadarsa sorun olmaz

11kw ve 22 kw ev prizinden şarj yapilmaz diye duymuştum

220 volttan en fazla 32 amper ve 7.5kw ile şarj yapilabilirmiş.

bizim evde önceden akşamdan ufo çalişirken birde elektrikli şofbeni kullanmaya çalişirdik.şalter düşerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STumhaM S kullanıcısına yanıt
    araçla verilen şarj aleti 1.8 kw mış.

60 kW batarya / 1.8 kw saatte =batarya %0 dan %100 e yaklaşık 33 saatte dolar ancak %80 sonrası dolum hızı düşeceği için süreç biraz daha uzar.

aynı hesabı 3.5 kw ile de yapabilirsiniz.

Normal ev prizlerinden en fazla 16 amper çekilebilir buda 3.5 kw ya karşılık gelir.Voltaj 220 altına düşerse ki çoğu evde düşer ve amper yükselir ,normali 230 volttur .aslında.

7 kw için panodan direk hat çekilmesi lazım apartman da zor ancak köy evinde mümkündür.

22 kw için trifaze hat gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamboc K kullanıcısına yanıt

anlıyorum 1500 max cıkabiliyorum tercih sayım azalıyor galiba ATTO 3 yada Kia EV3 arasında bir öneriniz var mı ?

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

hocam 1500 bütçeye ATTO 3 mü mantıklı yada başka öneriniz var mı?

• darkmek06 D kullanıcısına yanıt
    Menzil kokusunda ev3 un avantajı var.. Ama küçük bir araba, konfor ve ferahlık anlamında Atto daha iyi ama siz ikisinide bir görün deneyin derim..

• Dashcam'i olan arkadaşlar :

direksiyondaki ekran çevirme tuşuna uzun basıldığında bir menü çıkıyor ordan o ekran çevirme tuşunu dashcam'dan görüntü almak üzere ayarlayabiliyorsunuz.

video almak için de ayarlayabiliyorsunuz o zaman silinmiyor. o tuşa basıldığında ister foto ister video alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

araçla verilen şarj aleti 1.8 kw mış.

60 kW batarya / 1.8 kw saatte =batarya %0 dan %100 e yaklaşık 33 saatte dolar ancak %80 sonrası dolum hızı düşeceği için süreç biraz daha uzar.

aynı hesabı 3.5 kw ile de yapabilirsiniz.

Normal ev prizlerinden en fazla 16 amper çekilebilir buda 3.5 kw ya karşılık gelir.Voltaj 220 altına düşerse ki çoğu evde düşer ve amper yükselir ,normali 230 volttur .aslında.

7 kw için panodan direk hat çekilmesi lazım apartman da zor ancak köy evinde mümkündür.

22 kw için trifaze hat gerekir.

peki şarǰ istasyonlarinda bu durum nasil oluyor?

yani süresi ,ücretlendirmesi falan

Valla bende içerik ve donanım bakımından atto 3 derdim. Togg v1 seçeneklere sokmadığınız için tavsiyede bulunmadım. Ama donanım anlamında byd her türlü önde. Garantis vs ise ülkedeki tüm araçlar için aynı hiçbir firma malının arkasında durmuyor. Togg ise bu konuda şuan önde diyebilirşm. Servis sorunları olsa da

Kredi 300 sıfır faiz verse mantıklı olucak kredi yok zaten kazanıyorsun fazlasıyla dolar da sabit Çin’de dolar kıtlığımı var kredi verde alsın millet

Selamlar, Bende Atto 3 ü almadan önce EV3 e de baktım. Ev3 güzel ancak giriş versiyonunda bir çok eksik donanım var. EV3 ün GT versiyonu istediğim donamdaydı, onunda fiyatı 1.9,a yakın diye hatırlıyorum. Ferahlık olarak atto 3 çok daha önde. Tercih meselesi, ancak f/p anlamında atto 3 benim için ilk tercih oldu. İoniq 5 e de baktım ve çok hoşuma gitti, eğer dolu versiyon 1.850 olsaydı ilk tercihim olabilirdi. Aracı % 10 dilime sokmak için maalesefki ondada başta cam tavan ve 360 kamera olmak üzere bir çok özelliği kaldırmışlar. Bence hepsine gidin, test edin ona göre karar verin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uğur70 U kullanıcısına yanıt
    merhabalar hocam bende dolphin düşünüyorum da en çok kia ev3 gerçekten vaadettiği uzun menzili veriyor mu?Şuan piyasanın ulaşılabilir rakamda en uzun menzili veren araç benim gördüğüm.

• meeb kullanıcısına yanıt
    Youtube da bir test te istanbul izmir sakin kullanımda 550 km gitti. Tek kriter menzilse ve uzun yol gidiyorsanız, işinizi görür. Ancak ne verip ne aldığınıza bakmanız lazım. Yılda 1-2 kez şehir dışı yapıyorsanız çok takılmayın derim. Bu işte esas meselelerden birisi aracı ev veya iş yerinde şarj ediyorsanız avantajlı bir hal alıyor, siz bence bunu daha fazla önemseyin. Dc ile şarj sürekli şarj edecekseniz benim tavsiyem elektrikliye girmeyin. Uzun yolda dizel araba ile maliyet olarak yaklaşık olarak aynı rakamlara geliyor. Birde bayram gibi özel günlerde yol çıkan bir tarzınız varsa şarjda beklemekte size işkence gelebilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uğur70 U kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.Edirne den Trakya dışına mantıklı gelmiyor.En fazla Tekirdağ 140+140 km, Balıkesir, Çanakkale ortalama 200 ,300 km lik mesafelere gideceğiz .

• Ben Trabzonun merkezinde yaşiyorum..bu byd nin arabalarini kullanan sadece iki kez gördüm.teslanve togga daha çok rastliyorum.byd bayiileri siparıs verilen araclarini teslim mi etmedi yoksa alan mi yok ?

• STumhaM S kullanıcısına yanıt
    bayi sayısı çok az ve araçların temini uzun sürüyor ancak yakın zamanda fiat Renault kadar çok trafikte göreceğimize emin olabilirsiniz.

• Yeni arayüze sahip versiyon çıkmış. Deneyen oldu mu?

telegram
    BYD Apps & OTA
    https://t.me/just_byd/183

• AliYazıcı A kullanıcısına yanıt

Evet dün yükledim. 2023 Atto sahibiyim. Sim kart ve ota update i beklemekten bıkıp 2408 e usb ile yükseltmiştim zaten.

Dün çıktığını görünce ne kaybederim diyip 2412 sürümünede yükselttim.

+ Arayüz değişmiş kişisel fikrim güzel olmuş.

+ Byd Store geldi youtube ve browser uygulamalarını indirdim.

+ Android auto haritalar açık bile olsa aşağıda klima ayarlarına erişim artık sabit kalıyor çok büyük eksikti beğendim.

Gözüme çarpanlar şimdilik bunlar.

• standalone S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Kurulu uygulamalar siliniyor diyorlar. Doğru mu? Siliniyorsa store'dan her şey kurulabiliyor mu?

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.