atto3 1.2 milyona düşer mi teşvik gelirse ? |
BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (43. sayfa)
-
-
Satma nedeniniz nedir? Özel değilse
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2. araç durumuna düşecek şirket aracından dolayı, vergisi kaskosu falan ekstradan para ödememek için satayım diyorum ama tam da emin değilim. araçtan çok memnunum en ufak bir sorun dahi çıkarmadı, sadece ben 400 km yi hiç göremedim şehir içinde :)
-
İkinci el sarı sitede gisiyor. Fazlada ilan yok zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne kadar gidiyor şehir içinde ?
-
Benim gördüğüm kadarıyla normal araçlardaki gibi dikdörtgen polen filtresiydi 200-300 TL ilk normal filtreler gibi yani
Şehir içi tüketim değerim 15 kw civarında benim, (eco + high) dolayısıyla matematiksel olarak %100 den 0 a 400 km yi görürüm ama hiç denemedim.
şehirdışı da 20 kw civarlarında
282 km yol yapmıştım % 16 ile istasyona girdim 17,7 kw tüketim yakalamıştım şehirdışı. %16 yı da kullansaydım 54 km daha giderdim bu durumda 336 km menzili yakalardım ama %0 da istasyonda olmak gerekirdi
1.1 diyorlar teşvik ne zaman gelecek bilginiz var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşvik meşvik gelsede o rakamlara düşmez. 1.5 in altına bu koşullarda düşeceğini zannetmiyorum
BYD teşvik belgesini 4 kasımda alacakmış.
-
Valla teşvik Kasım ayında alınacaksa o tarihi beklemekta fayda var.Belki fiyatta çok fazla birşey yapmasada aracın alımını kolaylaştıracak şartları vade farksız iyileştirirler.Mutlaka birşeyler yapacaklardır ama.
-
Bende aracımı satıp Atto almayı düşünüyorum ama fiyat ve Mali şartlarının firma tarafından biraz daha iyileşmesini bekliyorum açıkcası.Şimdi 2 çinli firma daha Byd gibi yatırım yapma kararı almış diye okumuştum ( MG Diğeri Cheery sanırım ).Yani bu bizim kullanıcı olarak işimize gelen birşey tabiki.Bu yüzdendir ki fiyatlarda 11 ve 12 aylarda birşey bekliyorum.Yanlız şuda var tabi Ocak ayı ile birlikte devlet faiz indirimlerine başlarsa ev ve araç fiyatlarında yukarı yönlü haraketlenmeler başlıyacaktır.
-
Merhabalar,
Aşağıdaki gibi ürünler kullanan var mı? Özellikle diz koruyucu kullanan ve memnun olan var mı?
tr.aliexpress.comhttps://tr.aliexpress.com/item/1005006250905788.html?spm=a2g0o.cart.0.0.f5c5406aOewfag&mp=1&gatewayAdapt=glo2turaliexpress.BYD Atto3 Yuan artı 2022 2023 için merkezi kontrol kolçak bölmesi bölmesi saklama kutusu silikon akın depolama - AliExpress 34https://tr.aliexpress.com/item/1005006066987317.html?spm=a2g0o.cart.0.0.f5c5406aOewfag&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur
-
Valla ben güvenimi kaybettim açıkçası gittim togg aldım. Paramı durduğu yerde zarar ettirdiler 5 güne 10 güne çıkacak diyerek tam 2 ay geçti. Yoksa altın alırdım
Güven kaybedecek birşey olmadı hocam. Olan tek şey distribütörün fırsatçılığı ve müşterilerini yanlış yönlendirmesi. Bence bunun da sebebi kapora toplayarak topladıkları parayı faizde işletmek istemeleridir.
Yoksa BYD en başından beri Kasım - Aralık dedi. Hiçbir zaman Eylül'de teslimatlara başlayacağım demedi. Distribütör insanları yanlış yönlendirip yüksek miktarlarda kapora topladı.
BYD'nin hatası ise distribütörün bu yaptığına müdahale etmemek. "Dur kardeşim, millete neden yanlış bilgi veriyorsun, ne hakla bu kadar yüksek miktarlarda kapora alıyorsun?" dememiş olmak...
Yazdığın şeyler tamamen güven kaybını niteliyor hocam :)
Birincisi ben atto 3 2023 model için kapora verdim. Ellerinde hazırda da mevcut olduğunu vs vs ilettiler. İstanbul kar oto. 10 ağustosta yaptım. Önce en geç 28 gün dendi. Ben ona bir 10 gün daha ekledim. Sonra aracı sattım. Sonra hep ha bugün ha yarın. Başka bayileride aradım. Kar otodakilerde ay sonu gelmeden tescil edilecek dedi. Ne oldu. Millet para verdiğiyle kaldı. Şimdi baktım sarı sitede 2. El olarak satış yapıyorlar. Hemde sıfır fiyatına. Herkes yolunda. Olaj sadece distribütörde değil. Baştan aşağı fiyasko. Byd kendisi girmeli net. Byd yurt dışına mail attım. Dönüş bile yapmadılar. Ee bunlar güven kaybı değilde nedir? 2023 modeli bile satamıyorlar neden? Çünkü araçları tescil etmediler ilk girdiklerinde daha çok kar etmek için. Bunlar 2023 leride 2024 diye satarlardıda 2024 te arkadaki yazı kalktığı için onu da yapamazlar😂😂 tabi bu son cümlem şaka niyetliydi. Neyse togg hata mata veriyor ama sizi yolda bırakam şeyler değil. Togg binmeyen sürmeyen varsa bence togg a geçin. Bu arada finansman desteğine ihtiyaç duyanlar varsa işi anında çözen bir kurum var. Otomerkezi diye. Tavsiye ederim ben oradan hallettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kusura bakmayın hocam, Atto3 olduğunu düşünmedim hiç, direk Seal U olarak varsaydım teslimat sıkıntısı filan deyince...
Atto3 hazırdaki araba ama neden bu kadar tescil sorunu oldu anlayamadım. Burada da distribütör kaynaklı yanlış yönlendirme (bu sefer BYD'yi) filan mı oldu diye düşünmeden edemiyorum.
Hazır BYD Türkiye de kuruldu, o kadar üretim yapacak. En iyisi satış, servis, vs tüm operasyonları kendi bünyesinde toplaması olacaktır elbette.
Gsr2 için onay beklendi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aldı mı onayı? 2 gün önce konuştum hala almamışlardı. Byd kendi ilerlemediği sürece sorun. Derya oto ile görüştüm mesela evet hazırda var araç dedi. Tamam dedim ben gelirsem alabilir miyim dedim. Evet dedi. Tamam o zaman kredi çekiyorum parayı getiriyorum şimdi siz aracı hazır edin dedim. Tamam siz parayı getirin Araç şuan gümrükte 15 güne elimizde olacak dedi. Halen daha ellerine gelemedi 2 aydır😂 siz düşünün artık. Onlar utanmasa paranın tamamını alacaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X