< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagozgilh -- 19 Ağustos 2024; 17:35:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (38. sayfa)
-
-
Valla ceza vs yazmışlar çok detayıda bilmiyorum açıkçası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında araca otomatik partk özelliği bile eklenebilir yazılımla ama eklemeyeceklermiş sanırım öyle okumuştum.
Merhaba, Atto3 almayı düşünüyorum fakat teşvik belgesi kapsamında indirim olacak diye sanal alemde söylentiler dolaşıyor, araç ile ilgili bir indirim söz konusu olması daha önce alanları ve siparişi olanları üzecektir, yine bir indirim olur ise arada togg var. Bu durum ile ilgili sizler neler düşünüyorsunuz.
-
merhaba,
şu anda 1590 dan satıyorlar bu fiyat yanlış hatırlamıyorsam lansman fiyatı olması lazım. Arada fiyatı 2-3 kez yükselttiler bende dahil o yüksek fiyatlardan alanlar oldu. Lansman fiyatı için ise o zaman ek %40 gümrük vergisinden fazla etkilenmesin diye firmadan özel destek aldık diye açıklama yapmışlardı.
Yani teşvik belgesi çıkmadan da distribütörün ve bayilerin yüksek kar hırsı yüzünden mevcut kullanıcıların bir bölümü zaten üzüldü :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagozgilh -- 20 Ağustos 2024; 11:2:13 > -
abiler, kar modu göstergesi yanıyor ve adaptif hız sabitleyici çalışmıyor bu yüzden. acaba bir yerde ayarı mı değiştirdim, yoksa kendi kendine mi hata verdi... bilgisi olan var mı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviyedost -- 20 Ağustos 2024; 16:30:35 > -
orta konsoldan kar modunu kapatamıyor musun?
-
Kar modu nedir? Sürüş ile ilgili mi? Normalde eco normal sport var diye biliyorumda
orta konsolda ayrı bir düğme var.
-
Bunu bilmiyordum. Birde togg falan da bakıyorum. Aracın durumu belli değil. Fiyat düşecek mi düşmeyecek mi belli değil. Bayilerden net haberde veremiyorlar. Rakam ayrı muallak. Kampanya devam edecek mi o da belli değil. Çok soru işareti
ile ilerliyor firma. Togg güncellemesi konuşuluyor büyük bir güncelleme özellik bakımından. Togg a doğru kayıyorum ufaktan. Tamamen bayilerin tutumundan kaynaklı
Bende aracı almadan önce hem Togg hem Byd guplarını takip ettim halen de ediyorum.
Togg için güncelleme falan daha ufukta yok, millet halen isyanlarda.
Başta bu sıkıntıları yaşamamak olmak üzere, fiyat, batarya vs. nedenlerle Atto aldım.
Şükür ki aldığımdan beri daha tık demedi maşallah.
benim için araç beni bir yerden bir yere sorunsuz götürmeli ki atto bunu çok güzel yapıyor.
kafam rahat biniyorum.
üstte belirttiğim hususlarda togg dezavantajlı olmasaydı, sıfır atto yerine, toggu 2.el bile almaya niyetim vardı.
-
Benide togg konusunda düşündüren nokta aslında bunlar. Atto konusunda da belirsizlikler. Fiyatı düşecek mi. Sonra elimizde kalacak mı. Btk durumu nedir. İnsanları mı kandırıp oyalıyorlar yoksa gerçekten birşeyler yapıyorlar mı? Araçlar madem ülkede neden satışı bu kadar uzuyor. Ek özellikler gelecek mi yoksa böyle mi kalacak. 2023 model olması ve uzun süresir bekleme modunda kalmaları ve bekleme koşulları nasıl. Araçlarda bir sorun sıkıntı vs oluştu mu. Birçok olasılık var. Togg hazır konfigüre edilmiş araçlar mevcut. Hemen teslim alınabilecek şekilde olanlar. Ama bu yazılımsal hatalar düşündürüyor açıkçası
genel anlamda dışarda şarj ettipinizde ortalama ne kadar sürede bir şarj süreniz var?
Togg ile atto 3 kıyas bile yapmam, imkan varsa kesinlikle togg alınmalı
Adamlar daha bir çok güvenlik özelliğini aktive bile edemediler. Kullanıcılar yazılımsal sorunlarla boğuşuyor. Togg ya da Atto dan birini tercih edeceksem kesinlikle Atto yu tercih ederim.
Her iki araçta kredilendirme ile alınacak. Ben hekimim 7/24 esasına göre çalışıyorum. Evimin tek aracı olacak. Kısacası beni bir yerden bir yere sorunsuz şekilde götürebilecek mi togg. Yoksa güncelleme gelene kadar aç kapa resetle vs bunlarla mı uğraşıcaz. Düşündüren şey o aslında.
Togg için kredi sorgulaması yaptığımda bankaların kredi vermeye yanaşmadığını gördüm. Anlam veremedim doğrusu. Bu da satışlara ayrı bir etki ediyordur. Ülkede ki herşey muğlaklıktan ibaret.
Benim de gönlüm Togg dan yanaydı ama,
aşk mı mantık mı dedim,
mantık ağır bastı, atto yu aldım
-
Valla bende şuanda o durumdayım birde finansman desteği açıkçası. Şuanda mevcut rezervlerimi açıkçası bir araca bağlayamam. Ülkenin durumu belliyken finansman destekleri krediler vs daha mantıklı geliyor. O yüzden şuanda beklemede bakalım ne olacak. Ama donanım olarak baktığınızda birçok özelleştirme açısından atto dan daha güzel donanımlar var. Ama gel gör ki yazılım ile arabayı o performansta kullanamıyorsunuz. Aynı aracı yabancı bir firma yapsa rakam çok daha yukarılarda olurdu
Kar modu yardımı için teşekkür ederim… aracın içinde uyurken sadece klimayı çalıştırabileceğiniz, tesladaki kamp moduna benzer bir mod yada keşfettiğiniz pratik bir yöntem var mı acaba? Teşekkür ederim şimdiden…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X