Şimdi Ara

💥 BYBIT - ÜYE OL, KYC YAP, 10$ YATIR 30$ TRADE ÖDÜLÜ KAZAN 🎁

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FORUM ÜZERİNDEKİ DİĞER KAZANÇ KONULARIMA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ :

👉 Matrixport ile 300$'ı 8 gün tut, 33$ kazan

👉Celsius ile üye ol, 400$ yatır, 1 ay tut, 75$ kazan

👉NEXO 100$'ı 1 Ay tut, 41$ Kazan

👉BLOCKFİ 100$'I 1 AY TUT 21$ KAZAN

👉COİNLİST İLE 100$ YATIR, ÇEKİLEBİLİR 16$ KAZAN (EN YÜKSEK GERİ ÖDEME, KAMPANYA 1 HAZİRAN’DA YENİDEN AKTİF OLACAK)

👉ABRA 15$'I 1 HAFTA TUT 50$ KAZAN (KAMPANYA BİTTİ)

👉CakeDefi 50$ yatır 40$ kazan

-------------------------------------------------------------

🎁Toplam ödül : 30$ trade ödülü
    👤Referans Linki :
    https://www.bybit.com/tr-TR/invite?ref=XQQ3ZL
    📆Kampanya bitiş : 31 Mayıs

(KAMPANYADA REFERANS ZORUNLULUĞU İLE İLGİLİ BİR DURUM YOK ANCAK ÖĞRENCİ OLDUĞUM İÇİN REFERANS KODUMLA ÜYE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. DİLERSENİZ REFERANSSIZ LİNK İLE DE ÜYE OLABİLİRSİNİZ.)

Merhaba değerli arkadaşlar Bybit dünya çapında tanınan Singapur merkezli bir kripto para borsasıdır. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Bybit düzenli olarak kayıt olanlara bol miktarda trade ödülü dağıtmaya devam ediyor. Dağıtılan bu trade ödülleriyle kaldıraçlı işlemlerde işlem açarak elde ettiğiniz karları çekebiliyorsunuz. Bu sayede güzel kazançlar elde edebiliyorsunuz.

Ödülleri kazanmanız için yapmanız gerekenleri en uygun şekilde anlatıyorum:

1️⃣ https://www.bybit.com/tr-TR/invite?ref=XQQ3ZL referans linkimi kullanarak üye olun ve KYC 1 doğrulaması yapın, (KYC yaptığınız için 10$ trade ödülüne sahip oldunuz.)

2️⃣ Daha sonra 10$ değerinde herhangi bir kripto para yatırımı gerçekleştirin. ( 20$ trade ödülü de buradan kazandınız. Bu ödülden faydalanmanız için kampanya bitiminden ödül dağıtımına kadar yatırdığınız minimum 10$ miktarı Bybit hesabınızda tutmanız gerekiyor. Çekim yaparsanız ödülden faydalanmazsınız.

3️⃣ https://blog.bybit.com/tr-TR/post/bybit-turkiye-ailesi-buyuyor-30-usdt-odul-hemen-parmaklarinizin-ucunda--blt4a713fb28c586eef// daha sonra bu sayfadan Bybit hesabınıza giriş yapıp 2 kampanyaya da kayıt olun. Kayıt işlemini gerçekleştirmezseniz ödülden faydalanmazsınız.
    .
    4️⃣ İşlemler bu kadar yukarıda belirttiğim talimatları izlediğiniz takdirde 30$ trade ödülüne sahip olabileceksiniz. Ödül geldiğine dair mailinize bildirim geliyor veya ara ara ödül merkezi üzerinden kontrol edebilirsiniz. Ödülünüz gelmişse 30 iş günü içinde talep et butonuna tıklayarak hesabınıza tanımlayabilirsiniz.

Referanssız link

❗DİKKAT❗
    Borsada yaşayacağınız herhangi bir sorunda veya yatırma çekme işleminde yaşayacağınız sorunlarda herhangi bir sorumluluk kabul etmem. Lütfen kendi araştırmanızı kendiniz yapınız. Gönderim ve çekim işlemlerinde adresleri ve ağı tekrar tekrar kontrol edin lütfen. Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

💬Sorularınız için pm üzerinden veya Telegram üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 27 Mayıs 2022; 0:50:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam referans şartı yok etkinlikte ek olarak deneme fonu olarak veriliyormuş 30$

• Paykipel kullanıcısına yanıt
    Şartlarda Trade ödülü olarak verileceği açıkça belirtilmiş siz nereden bu kanıya vardınız hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Topluluk yöneticisi ile görüştüm hocam bu şekilde belirtti

Hocam şartlarda Trade ödülü olduğu açıkça belirtilmiş. Bundan önceki kampanyada da tarafıma trade ödülü gelmişti. Başka bir kampanya ile karıştırmış olabilir misiniz?
    Resmî telegram grubu admini trade ödülü olduğunu doğruladı. Siz hangi topluluk yöneticisiyle görüştünüz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 26 Mayıs 2022; 23:37:48 >

• 💥 BYBIT - ÜYE OL, KYC YAP, 10$ YATIR 30$ TRADE ÖDÜLÜ KAZAN 🎁

Azzbhtyr hocam ki attığınız mesajın devamında da bonus olduğu belirtilmiş. Bonusta kullanılabilir ben sadece belirtmek istedim. Direkt çekilebilir ödül olmadığını

Hocam zaten konuyu açarken belirttim sadece karın çekilebilir olduğunu. Marjinde işlem açıp karı çekeceksiniz dedim ana mesajda direk çekilebilir diye bir ifade kullanmadım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 27 Mayıs 2022; 0:32:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10$ geldi ama diğer 20$ gelmedi bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, yatırdığınız miktarı USDT olarak tuttunuz değil mi? Eğer o şekilde tutup ödülünüz gelmediyse canlı desteğe yazın onlar nedenini söyler veya kayıt oluştururlar.

• Evet hesapta 100 dolar civarı tuttum

• Parayı çekmeye çalıştığımda vermedi sadece yaptırdığıniz para cinsinden yatırdığıniz miktarda çekebilirsiniz dedi xlm yaptırmıştım o zamana göre baya düştüğü için param içerde kaldı kimseye kullanmasını önermem bu siteyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.