Şimdi Ara

By_Sert Kasa Mod-2 Beyaz Meleğim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilk deneme idare eder seviye oldu ama küçük dokunuşlar ile sade ama şık bir kasa mod oldu sanırım. Yorum ve görüşler siz değerli dostların.

Gigabyte kasa satın aldım. Çok basit ve küçük kasa olduğu için bu şekilde ilgi çekmediği kanaatindeyim. Biraz küçük değişiklikler ile yeni farklı bir tarz oluşturmak için giriştim.
    Herzamanki gibi yine ilk kasayı perçinlerinden ayırıp kenarlarını söktüm ve beyaz Sprey boya ile boyadım.
    Daha sonra tanesi 2.5 TL ye aldığım 8 cm siyah kasa fanlarının göbekten kanatlarını ayırıp kanatları beyaz boya ile renklendirdim.
    Boyası biten kasanın o gece işlerden fırsat bulabildim ve topladım. Sonuç resimler ile sizlere sunuyorum.

görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

• Bu ikinci denemem bu arada aslında hazırda 3. projede bitti sayılır oda yakında gelecek.

By_Sert Kasa Mod-2  Beyaz Meleğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Sert

Bu ikinci denemem bu arada aslında hazırda 3. projede bitti sayılır oda yakında gelecek.

By_Sert Kasa Mod-2  Beyaz Meleğim :)

bence boyasıyla falan güzel görünüyor.ama içi siyah dışı beyaz olsa fena olmaz salında
  • güzel olmuş hocam ellerine sağlık fanlar hoşuma gitti çok
  • Teşekkür ederim yorum ve önerileriniz için arkadaşlar fanları bende beğendim.... Deli duruyor yakındna görseniz fotoğraf makinası Sony HX1 ama yinede göz kadar keskin gösteremem size... :))
    Bu arada içi zaten normal gri kasa rengiydi beyaz ilgimi çekti forumlarda birkaç kasa görmüştüm teiz ve kaliteli duruyor. dış zaten siyahtı içide karatmak istemedim. Birde Sprey boyalar neden böyle dış kasayı boyamaya korkuyorum açıkçası günlerce beklesende elini sürdünmü boyalar eline geliyor nedeni nedir acaba arkadaşlar ?
  • quote:

Teşekkür ederim yorum ve önerileriniz için arkadaşlar fanları bende beğendim.... Deli duruyor yakındna görseniz fotoğraf makinası Sony HX1 ama yinede göz kadar keskin gösteremem size... :))
    Bu arada içi zaten normal gri kasa rengiydi beyaz ilgimi çekti forumlarda birkaç kasa görmüştüm teiz ve kaliteli duruyor. dış zaten siyahtı içide karatmak istemedim. Birde Sprey boyalar neden böyle dış kasayı boyamaya korkuyorum açıkçası günlerce beklesende elini sürdünmü boyalar eline geliyor nedeni nedir acaba arkadaşlar ?

vallahi kardeş bende mod yaptım feel mod du içi yeşil dışı parlak siyah sprey ile attıktan 30 dakika sonra monte ettim sadece ön panele zımpara atmadığım için akma yaptı kötü durdu sprey atıcaksan akçalı

• bende Akçalı alıyorum zaten örümcek gibi heryeri o sarmış başka marka yokki... :))
    Çok kaliteli olduğunu sanmam ama yinede idare ediyor işte.... ne yapalım.
    Fırın boyası nerde yaptırırız acaba. ?
    birde.... oto boyacılarda sprey şeklinde kaliteli boyaları olurmu acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyata göre değişiyor en kaliteli marsall diyolar kaliteli bi boya istiyosan sanayide atarlar bence
  • quote:

bende Akçalı alıyorum zaten örümcek gibi heryeri o sarmış başka marka yokki... :))
    Çok kaliteli olduğunu sanmam ama yinede idare ediyor işte.... ne yapalım.
    Fırın boyası nerde yaptırırız acaba. ?
    birde.... oto boyacılarda sprey şeklinde kaliteli boyaları olurmu acaba ?

mod işine bayağı alıştınız ve tez zamanda güzel şeyler çıkarıyorsunuz ortaya.. sprey boyada en iyisi presto marka.400ml tüplerde ve istediğiniz rengi dolum yaptırabiliyorsunuz ayrıca püskürtme memeleri açılı boyayı istediğiniz şekilde ve kalınlıkta uygulayabiliyorsunuz... daha öncede belirttiğim gibi herhangi bir malzeme sıkıntısında mesaj göndermeniz yeterli olur hertürlü desteği veririm size...

• dostum cok guzel olmus, iscilik vs 10 numara bu forumdaki nadir olan bir seyi yaptiniz, icini duzgun bir sekilde boyamissiniz! bravo
  • Teşekkür ederim olumlu yorumlarınız için darısı ve güzelleri sizin başınıza... :)) yapım aşamaları yukarıda resimler belli oluyor incelenebiliyor değil mi ?
  • Rengi çok hoş olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar kasalarında beyazı hiç sevmem Fakat sen bana sevdirdin gerçekten çok güzel olmuş şuana kadar çok beğendiğim 2. beyaz renklere sahip kasa. Çalışmalarının devamı dileğiyle :)
  • Teşekkürler olumlu yorumlariniz için arkadaşlar 3. Projemde bitti sayilir onuda yayimlayacagim oda çok güzel olduğu kanaatindeyim yorumlar sizlerin olacak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanların Kanatlarında Birşey Var? Nedir ?
  • Fanların kanatlarında ki şey dediğiniz sanırım fanların sökülü halini kastediyorsunuz. Ortadaki mil yeri boya olmasın diye peçete sardım ve kıvırdım. sonra boya bitincede atıyorum o peçeteyi... sanırım onu kastettiniz.
  • EVt
  • Cosmos akar
  • Ellerine sağlık, tebrikler..
  • hayırlı olsun güzel çalışma olmuş özelliklede fanların yeri iyi oturmuş :)

beşiktaş taraftarı gibi duruyo :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.