Şimdi Ara

by-pass???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yazılışını tam bilmiorum ama by pass(bay pas) ne acaba?arabanın neresinde olur,ne işe yarar,fiyatı ne kadardır??????
    Teşekkürler...

• sabah sabah güldüm teşekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

sabah sabah güldüm teşekkurler

ben gülmedim ama
  • ben güldüm ama
  • Arkadaşım adam gülmekte haklı neyin by pass ı araç nedir? modeli ne? benzinlmi dizelmi? biz bir şey bilmeden neye göre yorum yapalım? araçta bir ton bypass devreleri var.
  • by (bay )
    kelimesi aslında bir tenis tabiridir .. kura çekildiğinde rakibi olmadan üst tura çıkmak demektir

pass kelimesi geçiş demektir

by pass : durmaksızın engelli bir yolu başka bir yoldan geçmek manasında kullanılabilir

örneğin tıkalı bir koroner damarı başka bir damarla tıkanıklığı aşmak anlamında by pass edersin

1 nolu yolda veya güzergahta bir tıkanıklık varsa 2 açık yolu geçerek 1 nolu yolu by pass etmiş olursun

by-pass???

• quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

by (bay )
    kelimesi aslında bir tenis tabiridir .. kura çekildiğinde rakibi olmadan üst tura çıkmak demektir

pass kelimesi geçiş demektir

by pass : durmaksızın engelli bir yolu başka bir yoldan geçmek manasında kullanılabilir

örneğin tıkalı bir koroner damarı başka bir damarla tıkanıklığı aşmak anlamında by pass edersin

1 nolu yolda veya güzergahta bir tıkanıklık varsa 2 açık yolu geçerek 1 nolu yolu by pass etmiş olursun

by-pass???

bİDE BUNU araçlara uyarlasaydın tam süper olacaktı

• düşünüyorumda bir araçta bir parça by pass yapılması gerekiyorsa o parçayı neden koysunlar arabaya

araç konusunda teknik bilgisi daha fazla olan arkadaşlar bilir ama kişisel düşüncem by pass yapılması gereken bir parça veya ekipman varsa zaten mantık olarak konulmaz araca diyerekten düşünüyorum
  • çok aydınlandık saol
  • arkadasım by pass ameliyati var arabayada burdan girdi galiba bu kelime ... motorla ilgili bir sorun galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonereser

yazılışını tam bilmiorum ama by pass(bay pas) ne acaba?arabanın neresinde olur,ne işe yarar,fiyatı ne kadardır??????
    Teşekkürler...

Degerli arkadasim soner bypass arabanin yolcu koltugunun altinda bulunan paspasin hemen sol ust kosesindedir. Eger paspasi kaldirdiginda baypas yazisi gormuyosan araban buyuk ihtimalle orjinal degildir.

Not: Arkadaslar lutfen dalga gecmeden once soner arkadasimizin degerli sorusunu yanitlayabilirdiniz. Oda bir vatan evladi ve bizimle ayni oksijeni yakio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobo13 -- 21 Mayıs 2007; 16:42:02 >
  • hehehehhe hepiniz birbirinizden komiksiniz.ama benim yaşım daha 16(bi çok şeyi bilmiorum) arabalara karşı fazla bi merakım var ve bi usta bana by pass deişmesi lazım demişti araba için benimde zamanım yoktu hemen ordan bi yere yetiştim,neyse genede saolun ne diim...
  • bende işyerinde asansörün bypass tuşuna basınca araba banttan asansöre yüklenip yukardaki rezerveden dönüp tekrar banda giriyo.altin-orfoz sanırım senin dediğin mantık bizim işyerinde var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.