Şimdi Ara

bw 735 pompasındaki zırıltıyı nasıl keserim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okudugum konularda hep cok sessiz oldugundan bahsediyorlar ama bende gerip bir uğuldama var. kasam asus ta210. zemininde hiç delik yoktu ben matkapla delip montajladım. acaba bir eksik mi var. yardımcı olursanız sevinirim.

• motorda bir sorun olabilir. Belkide titriyordur. kasayla arasında jonta kullanın. Düzelmezse motordandır diye düşünüyorum.
  • normalde titreme olmuyor mu. ben titremesinin normal oldugunu sanıyordum. şimdi sistemi söküp garantiye öylemi gönderecegiz yoksa sadece pompayı mı? vegadan faturalı.
  • bugun musluk contası aldım 4 tane, şeffaf yumuşak olanlardan. titreme kesildi kasa titremiyor artık.ama ses hala var. masanın üstüne koyuyorum diger fanları susturuyorum sadece rayatördeki çalışınca bariz belli oluyor sesi. diger fanlar calışıncada az da olsa duyuluyor. sisce arızalımı yoksa normalde de bu kadar ses cıkarıyor mu
  • deli edecek bu ses beni. sıvıyı boşaltıp tekrar denesem işi yararmı acaba. yoksa sökünce direk garantiye göndereyim mi
  • bende 735 kullanıyorum bir gram zırıltı yok
    ama ben kasaya çift taraflı bant ile yapıştırdım pompayı

siz bir tel açın vega teknomarket'e böyle böyle diyin
    büyük ihtimal değiştirirler
  • teşekkkür ederim

mail gönderdim şimdi cevaplamazlarsa ararım. zırıltı rahatsız etmeye başladı iyice. dilim yandı artık bundan sonra 2. el ürün almam herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elinize sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.