Şimdi Ara

buzlukta duran et ne kadar dayanır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
107.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • YalamaYapanCivata kullanıcısına yanıt
    Mutlak 0'a ulaşmak biraz zorlayıcı olsa gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buz dolabın ısısı +4 +3 derece 3 ay dan daha fazla dayanmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce buzluğun derinliklerinde 2kg tavuk but buldum.skt 18ay geçmiş. Maalesef çöp.

    Tavuk etinde riske girilmez. Normalde tavuk etinden zehirlenmenin kırmızı ete göre daha riskli olduğu söylenir.zaten ölüm vakaları da hep tavuk zehirlenmesindendir. Aslında bu yanlış bir inanış.

    Tavuk eti bozulduğunda kolay kolay anlaşılmaz. Farkında olmadan bozuk tavuğu löp löp gömebilirsiniz. Tabi sonra da sizi gömerler. Ama kırmızı et bozulduğunda isteseniz de yiyemezsiniz. Çürümüş leş gibi kokar. Bu sebeple tavuktan zehirlenme vakası çok fazladır.

    Buzlukta uzun süre bekleyen kırmızı eti pişirin. Kokusu ve tadı yerinde ise afiyetle yiyebilirsiniz. Beyaz eti direkt çöpe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.