acaba bu siteden alışveriş yapan varmı yada fiyat olarak uygun olarak bilen yer varmı netten alabileceğim daha ucuz çok siteye baktım bulamadım
bilgi ve birikimlerinizi önerilerinizi bekliyorum aslında ürünleri indirimli nakit almayı düşünüyorum bazı arkadaşlar git spot araştır fiyat diyebilir bulunduğum ilçede böyle bir imkanım malesef yok mecburen internetten alışveriş yapıyorum
Profilo BM5222 5223'ten bir önceki versiyondur. Ne gibi fark var derseniz;
-Ses yalıtımı daha zayıftır ama önemli bir ses düzeyi farkı yoktur -Üset sepet yüksekliği sadece sepet boşken değiştirilebilir -Ekspress 55 dakika program yerine kurutmasız ve 45'C de yıkama yapan 30 dakikalık programı vardır. Bunun yanında turbo tuşu ile yoğun, normal ve eko programların süresi %50 ye kadar kısaltılabilir. -Yarım yük yıkama tuşu yoktur
Bana sorarsanız 660TL çok iyi bir fiyat, aynı uygun fiyat buzdolabı için de geçerli. Bence ikisi de fiyatına göre çok iyiler.
candoğan bey bilgiler için çok teşekkürler siz alınabilir iyi diyorsanız bilgi ve birikiminizle alınır bugün siparişi vereceğim iki ürünüde almak isteyen arkadaşlara buzdolabı belirttiğim sitede stok yok çok araştırdım ama en uygun olarak kargo dahil 1290,82 tl ile beyaz eşyam sitesinde almak isteyenlere ayrıca yardımı olur diye yazıyorum
tekrar teşekkürler candoğan bey
Merhaba candogan bey sizin 3 buzdolabı arasında kaldım . Sizin yorumunuz nedir acaba;
Sizce hangisini seçmeliyim. Yada tavsiye deceğiniz başka model marka var mı?
candoğan bey bilgiler için çok teşekkürler siz alınabilir iyi diyorsanız bilgi ve birikiminizle alınır bugün siparişi vereceğim iki ürünüde almak isteyen arkadaşlara buzdolabı belirttiğim moncler skisitede stok yok çok araştırdım ama en uygun olarak kargo dahil 1290,82 tl ile beyaz eşyam sitesinde almak isteyenlere ayrıca yardımı olur diye yazıyorumcandoğan monclerbey bilgiler için çok teşekkürler siz alınabilir iyi diyorsanız bilgi ve birikiminizle alınır bugün siparişi vereceğim iki ürünüde almak isteyen arkadaşlara buzdolabı belirttiğim sitede stok yok çok araştırdım ama enmoncler jackets uygun olarak kargo dahil 1290,82 tl ile beyaz eşyam sitesinde almak isteyenlere ayrıca yardımı olur diye yazıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme