Şimdi Ara

buzdolabı tavsiyesi !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski buzdolabimiz yaklaşık olarka 16 yıl hizmet ettikten sonra alt tarfı soğutmamaya baslasdı .. o yüzden yeni bir
    buzdolabı ihtiyaç oldu.
    sizlerden buz dolabı tavsiyesi istiyorum ancak ben kendi hesabıma gore 3 urun üzerinde fikirleriniz almak istiyorum
    ancak bu 3 üründe farklı markalardan aynı modeller. bunun dışında tavsiyeleriniz var önerilerniz bekliyorum.
    İlginize şimdiden teşekkürler.
    Bosch , Siemens , Profilo modelleri arsasında farklar nelerdir.
    saticilara bakarsak herkes kendi urununu övüyor.
    Bosh satış elemanı Siemens i ve profiloyu kotuluyor.
    Siemens satış elemanı profiloyu kotuluyor . profilonun dusuk kalitede olduğunu soyluyor.
    Aklım karşıtı benim de derdim fiyat performans oranın yüksek olan kendimce uygun modeli seçmek istiyorum.

ilgilendiğim urunler aşağıdadır.

1) Proifilo BD3056W3AN modeli

http://www.profilo.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/beyaz-e%C5%9Fya/buzdolab%C4%B1-ve-derin-dondurucular/buzdolaplar%C4%B1/BD3056W3AN.html

2) Siemens KG56NAW30N

3) Bosch
    Serie | 6 KGN56AW30N

http://www.bosch-home.com.tr/ürünler/buzdolapları-ve-derin-dondurucular/buzdolapları/alttan-donduruculu-buzdolapları/KGN56AW30N.html?source=search#tab2

bu 3 urunler değim gibi farklı markaların aynı ürünleri aklıma takılan satıcıların bu urunlerde kendi ürünlerini
    övmeleri ve diğerlerini ise kötülemeleridir.

Bu modeller arasında kalite farkı varmıdır.

Varsa sizlerin alternatif fikirlerini ve tavsiyeleriniz bekliyorum.
    Tekrardan ilginize simdiden teşekkürler .

• Yaklaşık bir yıl önce "Beyaz Eşya" bölümünde evlenecek biri olarak çok araştırma yapmıştım. O kadar araştırmadan sonra tüm beyaz eşyalarımı LG almıştım. Yaklaşık 10 aydırda kullanıyoruz. Hiç sorun yaşamadım. Eşim çamaşır makinasından bende buzdolabından çok memnunuz. Bulaşık makinası ise bize göre güzel yıkıyor ancak ikimizde ilk defa kullandığımız için neye göre kıyaslayacağımızı bilmiyorum.

Buzdolabının modeli LG GN-M702HQHM
  • Merhaba bizim Bosch buzdolabımız vardı çok arıza verdi ve genel merkez çok ilgisizdi. Velhasıl iade ettik sonra araştırmalarım sonucu Arçelik'in 2478 modelini aldım çok memnun kaldım ayrıca 5797 de öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL XXL BUZDOLABI TAVSİYESİ
    2 yıl önce açıldı
    Buzdolabı Tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.