Şimdi Ara

buzdolabı-samsung modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • buzdolabı seçiminde samsung rt59emew ve rt63emew modelleri arasında hacim farkı dışında fark var mıdır? bu modellerin emsw kodlularında sadece renkler mi farklıdır? yardımcı olursanız çok sevinirim. buzdolabı için çıkabileceğim max bütçe 1500 TL.

• Arkadaşım ilgili linkte Samsung RT62KAMT modelinin incelemesi mevcut istersen linkte incelememize bakarak bir fikir sahibi olabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_39331891/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahuje

buzdolabı seçiminde samsung rt59emew ve rt63emew modelleri arasında hacim farkı dışında fark var mıdır? bu modellerin emsw kodlularında sadece renkler mi farklıdır? yardımcı olursanız çok sevinirim. buzdolabı için çıkabileceğim max bütçe 1500 TL.

Evet iki ürün arasında hacim, dolayısıyla da boyut farkı vardır. EMSW kodlu modeller deri desenli, EMEW modelleri parlak beyazdır.
  • deri kapli modeli almayin. ben aldim, miknatisli birseyler koysaniz bile çiziliyor. cok dandik..
  • Fikir ve yorumlar için teşekkürler.Ben de deri desenli almayı düşünüyordum,rengi biraz daha kreme kaçıyor gibiydi, diğerinden daha zor çizilir diye düşünüyordum üstelik. Başka sorun yaşayan varsa bu konuda, forumda paylaşırsa çok sevinirim.
  • BEN HEÇEN HAFTA SAMSUNG 62ZBSW buzdolabını aldım forumda en çok tavsiye edilen (özellikle candoğan beyin tavsiyelerinden yola çıktık) modellerden bir tanesi. servis geldi ve kurulumu yaptı.buzdolabı çok sessiz çalışıyor hacim olarak da gayet iyi.inşallah memnun kalırız ve alacak olanlara tavsiyede bulunuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t@rsus -- 7 Mayıs 2010; 15:48:18 >
  • evet ben de rl62zbsw modeline samsung bayisinden baktım, ancak 59 emew ile aarsında kararsız kaldım. 300 TL fark var.
    59emew için 13220; diğeri için 1620 fiyat aldım. bana cok geldi. 300 tl değer mi bilemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler simdiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch veya Samsung buzdolabı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.