Şimdi Ara

Buzdolabı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, bir süredir buz dolabı almak için araştırıyorum. Forumdan Samsung RT46K6000WW önerisi almıştım. Annem bosch istiyor sağlam olur diye. Bosch dan da Bosch KDN55NWF1N bu ürünü düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz veya daha iyi bir öneriniz varmı ?





  • Hocam ikisini de alabilirsiniz gayet iyi seçim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • StartPy kullanıcısına yanıt
    Bkz.
    https://www.samsung.com/tr/refrigerators/top-mount-freezer/453l-white-rt46k6000ww-tr/

    Samsung dijital inverter kompresörlü olduğu için sürekli çalışıyor. Çoğu insan bu durumdan ses sebebiyle şikayetçi. Ancak bu sayede tüketimi daha az. İnverter kompresör arıza yaptığında değişimi pahalı plur, gerçi samsung 20 sene garanti veriyorum diyor . Samsung inverter okdupu için iç sıcaklığı daha rahat korur, ancak kompresör sürekli çalıştığı için fanda sürekli çalışacak. O sebeple daha erken yıpranacak. Bunun yanınsıra samsung artık ısıyı dolabın duvarlarından atıyor, yani arka tarafta kirlenip arıza yapacak bir fan gözükmüyor ama mutlaka gözle kontrol etmekte fayda var.

    Tercih yaparken şikayetleri göz önünde bulundurmanızda fayda var.

    Bunun yanıbsıra bosch dolabın kompresörü klasik kompresör olarak görünüyor ancak markasıda önemli. Şu anda hangi marka ile anlaşmaları var bilmiyorum, almadan önce dolabı showroomda bakmanızda fayda var. Bpsch klasik start stop dolap olduğu için yabancılık çekmezsiniz. Profiloda da benzer seri olabilir.

    Ek olarak:https://www.hepsiburada.com/samsung-rt46k6000ww-tr-no-frost-buzdolabi-p-MTSAMRT46K6000WWTR-yorumlari?sayfa=6&filtre=1

    Yorumlarda bahsedilen tak çat diye çıkan sesler buzdolabının otomatik defrost özelliği nedeniyle iç kısımdaki oluşan buzları eritmesi neticesinde buzlar düşüp çarpıyor sağa sola. Oda haliyle ses yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 30 Eylül 2023; 17:34:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.