Şimdi Ara

Buzdolabı Önerilerine İhtiyacım Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta da belirttiğim gibi buzdolabı tavsiyesine ihtiyacım var.
    Beyaz eşya konusunda pek bilgi sahibi değilim bu yüzden sizlerin düşünceleri karar vermemde çok büyük bir etmen olacak.
    Alacağım buzdolabını uzun süre sıkıntısız kullanmak istiyoruz.
    Çok büyük ve çok yüksek fiyatlı modeller düşünmüyoruz.
    Yeni evli çiftiz ve Almanya'da yaşıyoruz.

Şimdiden öneri ve tavsiyede bulunan herkese teşekkür ederim.

• Nazarnet58 kullanıcısına yanıt
    74 cm genişlikte arçelik beko ürünü ALTUS AL 380 E modeli iyidir. 1500 lira civarı.
    http://www.bedavacim.com.tr/Altus-AL-380-E-Buzdolabi-Altus-Garantili-_15560.html?
    daha iyi olsun dersen liebherr, sharp ve hitachi
    http://www.tamsaatinde.com/HITACHI-R-Z570ERU9-PWH-BEYAZ-BUZDOLABI,PR-1795444.html
    http://shopmanya.com.tr/U383%2C123%2Csharp-sj-gc700v-sl-nofrost-buzdolabi.htm?

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Yalnız bir ayrıntıyı atlamışsınız ben Almanya'da yaşıyorum ve önerdiğiniz ilk iki linkte ki ürün Almanya'da bulunmamakta Sharp SJ-GC700VSL modelinin satışı var beğendim yakın zamanda incelemeye gideceğim eğer hoşumuza giderse almayı düşünüyorum.
    Sharp'ı servis sorunu yoksa tereddütsüz alabilirsin.
  • turkiyede sharp ın servis sorunu varmı? iklimsa bakıyor sanırım servis olayına
  • ben sharp aldım dün levent iklimsa bayisinden güzel buzdolabı cam kapısı falan var kalite oldugu belli. tavsiye ederim
  • sercos kullanıcısına yanıt
    Servis sorunu olduğunu pek düşünmüyorum Almanya'da yalnız ürünü bulunduğumuz yerde bulamadık daha doğrusu Sharp marka ürün satmıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam önerdiğiniz ürünlerde ki ilk 2 marka Almanya'da bulunmamakta Sharp'ın ürünü de bulunduğumuz bölgede maalesef temin edilemiyor. Başka önereceğiniz model varsa öğrenmek isterim iyi günler dilerim.
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim almak istedim bu ürünü ama Almanya'da bulunduğumuz bölgede maalesef satışı yok Sharp Müşteri hizmetleri de görüştük temin etme imkanımız yokmuş başka marka arayışlarına başladık. Eğer önerebileceğiniz başka marka varsa öğrenmek isterim.
  • Güncel.

Arkadaşlar halen buzdolabı aramaktayım tavsiyelerinizi bekliyorum. Yalnız Almanya'da bulunan bir marka olursa çok sevinirim.
    hangi markalar var?
    bi de her markayı satan alman sitesinin linkinin koyabilir misin.
    Hocam bilindik Bosch-Samsung-AEG-Siemens gibi markalar var.

Örnek bir mağazanın sayfası:
    Buzdolabları
    Hocam önerdiğiniz Sharp buzdolabını başka bir kasabadan satın aldık yalnız stoklarında yokmuş 1 hafta 10 gün sürecekmiş getirmeleri. Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdi bir tek fırın kaldı ona da karar verirsek tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazarnet58

Hocam önerdiğiniz Sharp buzdolabını başka bir kasabadan satın aldık yalnız stoklarında yokmuş 1 hafta 10 gün sürecekmiş getirmeleri. Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdi bir tek fırın kaldı ona da karar verirsek tamamdır.

hayırlı olsun.
    fiyat ve renk nedir?
    Güzel dileğiniz için teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun.

Fiyatını tam sormadım akrabalar sipariş verdi ama bugün tekrar arar öğrenir sizinle paylaşırım renginin gri olduğunu belirttiler.
    Hocam buzdolabını 1400 Euro'ya almışlar tabi ek olarak garanti paketi eklenmiş 150 Euro'da ayrıca verilmiş 5 yıl garantili alınmış artık geldiği zaman ürünü göreceğiz.
    Zaman ayırıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
    Güle güle kullanın,
    çok beğendiğim bir dolap. Türkiye de 3000 lira civarı olduğu için, 1820 liraya Vestel almak zorunda kalmıştık.
    ek garanti iyi olmuş ama bayağı pahalı olmuş gibi.
    burada 100-150 lira, pahalı geldiği için millet ek garanti yaptırmıyor. Orada 400 lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Güzel dileğiniz için teşekkür ederim.
    Fiyatı dediğiniz gibi biraz pahalı ama almışken iyi bir ürün alıp uzun bir süre kullanmak istedik umarım sıkıntısız uzun süreler idare eder.
    Ek garanti iyi oldu ama burada servisler çok pahalı Türkiye'de ki gibi uygun fiyatlara tamir yaptıramıyoruz en azından 5 sene kafamız rahat olur. Bahsettiğiniz gibi Türkiye'de ek garanti biraz daha ucuz ama burada maalesef ki öyle değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.