Evleniyorum ve beyaz eşya seçiminde kararsız kaldık. Hepsini Bosch almayı düşünüyorduk ama çok pahalı geldi bize. Hotpoint Ariston daha uygun geldi. Bosch'ta düşündüğümüz model KGN57PI34N idi. Aynı özelliklere sahip daha uygun ve kullanışlı bir model önerebilir misiniz?
alphardblueA
kullanıcısına yanıt
hayırlı olsun oncelıkle butce ve yerınızın olculerını yazarsanz daha yardımcı olabılır forumdakı arkadaslar bır de marka takıntınız var mı ve omazsa olmazlarınız nelerdır ?
Teşekkürler. Aslında bütçe belirlemedik sadece her şeyi sıfırdan alacağımız için bizi çok zorlamasını istemiyoruz. Çevremizdeki herkes bosch ve siemens önermişti o yüzden bu markalara yöneldik. Hotpoint aristonu da araştırdık çok fazla şikayet gördüm burda ve başka sitelerde. Sanırım başa döndük ve daha önce belirttiğimiz bosch modelini alacağız.
alphardblueA
kullanıcısına yanıt
imkan varsa dijital olmayan boshc siemens Yada arçelik beko dışına çıkmayın..
Peki çok teşekkürler ilginiz için :)
Kardeşim öncelikle benim sana tafsiyem SIEMENS ve LG yönünde olmasıdır bilgine sunarım. (Beyaz Eşyanın tümü) Herhangi bir şekilde bir ürünün pahalı olması o ürünün kaliteli olmasını göstermez bunu unutma. Bütçene uygun ve sağlamlığını göz önünde bulundur ancak fazla para vererek boşuna israf yolunu seçme LG yada SIEMENS bu ikisini kullanabilirsin gönül rahatlığı ile.
Kardeşim öncelikle benim sana tafsiyem SIEMENS ve LG yönünde olmasıdır bilgine sunarım. (Beyaz Eşyanın tümü) Herhangi bir şekilde bir ürünün pahalı olması o ürünün kaliteli olmasını göstermez bunu unutma. Bütçene uygun ve sağlamlığını göz önünde bulundur ancak fazla para vererek boşuna israf yolunu seçme LG yada SIEMENS bu ikisini kullanabilirsin gönül rahatlığı ile.
Artı sana herhangi bir şekilde Ariston markalı ürünleri tafsiye etmiyorum. Çünkü biz Hortpoint Ariston bulaşık makinası aldık, herhangi bir şekilde ürün sana garanti vermiyor, satın alıyorsun artık satın alana kadar yüzüne gülüyorlar sattıktan sonra ilgi alaka bekleme yani ;), satın aldıktan sonra yüzüne bile bakmıyorlar. yetkili servis ilgilenmiyor, ürünün garantisi olmasına rağmen bulaşık makinasının içine böcek girmiş ve elektrik aksamlarını patlatmış ve bu nedenle garanti kapsamı dışına çıktığı için garantili bir ürüne bizden 200 lira para istediler. Neymiş oluşan sorun garanti kapsamında değilmiş :D ÇOK SAÇMA gerçekten. Yani firmanın desteği ve yüz gülümsemesi ürünü satana kadar bunu unutma. Alacaksan SIEMENS ya da LG marka beyaz eşyaları düşün derim. SIEMENS geçmişten gelen sağlamlığı ve yetkili sevisin nacizane çok güzel ilgilenmeleri ve LG gibi dünya markasının ise beyaz eşya rekabetine girerek ürünlerini SIEMENS yada BOSCH gibi sağlamlık seviyesine çıkartması ve bu rekabet içerisinde de ürünlerini uygun fiyata insanlara sunması olmuştur. Ben ilkin hanımla SIEMENS düşündük sonra LG marka beyaz eşyaları görünce içim eridi ve bizim düşündüğümüz SIEMENS beyaz eşyalara oranla daha teknolojik ve SIEMENS gibi sağlam, ama sonuçta ben evleneceğim kadının gönlünde hangi marka geçiyorsa onu almak istedim ve SIEMENS yönünde kullandım. Ancak kadın olsaydım LG alırdım yada evleneceğim erkeğe LG tafsiye ederdim :)))) Gerçekten kardeşim ben sana kardeş olarak bu iki ürünle ilgilenmeni veya bu iki marka arasında ürün değerlendirmesi yapmanı tafsiye ederim ;)
alphardblueA
kullanıcısına yanıt
tekrar selamlar mesaj yazarken ısımlerımızı eklersenız yada cevap yazmak ıstedıgınız kısının kutusundakı cevap sekmesıne tıklarsanız daha hızlı olur mesajlasmalar
buzdolabı ıcın hıtachı general elektrık onerırım camasır ve bulasık ıcın elektrolux e yogunlasın butce ıcın sıkıntı yoksa mıele
detaylı bılgı almak ıstersenız yardımcı olabılırım soyledıgım markalar yazdıgın markalardan 2-3 sevıye daha yukarıdadır.
Hocam hangi markayı araştırırsanız onun yanlışlarını göreceğiniz için çok fazla şikayet varmış gibi bir hava oluşacak normaldir...
İnsanlar önermesede,Samsung RT5962DTBSL Buzdolabını incelemenizi tavsiye ederim,585 Lt net hacim ile dev bir buzdolabı ve MADE IN KOREA
Diğer Samsunglar gibi China değil,Yakından görün inceleyin derim...
@cyhnsr
İlginiz için teşekkürler :) servis konusunda sıkıntı yaşamayacağımız bi marka olduğunu düşündüğümüzden boschda karar kıldık biraz da. miele çok pahalı geldi bize bütçemizi aşıyor. elektrolux ve hitachiye de baktık aslında ama dediğim gibi servisinin daha ulaşılabilir olması önemli bir etken.
cyhnsr
kullanıcısına yanıt
peki fırında hangi markayı önerirsiniz? Fiyat için üst limit 1000tl