Şimdi Ara

Buz ve Ateşin Şarkısı III. Kitap ve Sonrası Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benzer konular açılmış olabilir. ana konudan devam etmek isterdim ama ilk buraya sorayım.

ilk iki kitabı alalı ve okuyalı çok oldu. gerisini okuyup tamamlamak niyetindeyim. merak ettiğim bir iki şey var.
    kitap konu olarak diziden nerede kopmaya başlıyor ? ilk iki kitap birebir aynıydı (2. kitap orjinal olarak tabi ki biraz ayrıntılıydı).

''birebir aynı olsa bile'' dizide olmayıp kitapta olan önemli speech ve olaylar mevcut mu ? farzedelim 3. kitabı almadım, kaçıracağım bir iki terane var mıdır ?

sonuç olarak okurken boşuna sıkılmak istemem. dizide günceldeyim ama dizinin suyunun çıkacağını düşünüyorum. kitaba devam etmek kararındayım.

kitaptan önce dizi serisine yanaştığım için de lanet bir pişmanlık var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıkı Dur Geliyorum -- 19 Temmuz 2017; 21:35:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her kitapta farklı veya daha detaylı şeyler var hocam.Tam olarak koptuğu biryer söyleyemiyorum.Bence okuyun kitapları.Diziyi sevdiyseniz kitaplarıda seversiniz.

• Dizinin ilk sezonu ile ilk kitap tamamen aynı ikinci kitap ile biraz bazı konularda ufak tefek ayrışıyor. Ama asıl llay 5. Sezonda başlıyor. Kitap serisinde 5. De kaldığımız için şuan neler olacak bilmiyoruz baya farklı olaylar geçti dizide kitapta olmayan olaylar.

• anladım eyvallah. cevaplar için teşekkürler. baktığım kadarıyla kitapta dizide olmayan karakterler var. greyjoylara da dizide pek yer verilmediği, verilse de yetersiz olduğu kanısındayım. özellikle merak ettiğim bir hanedan house greyjoy.

1200 sayfalık üçüncü kitaba, siparişleri verip bi girişelim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sıkı Dur Geliyorum

anladım eyvallah. cevaplar için teşekkürler. baktığım kadarıyla kitapta dizide olmayan karakterler var. greyjoylara da dizide pek yer verilmediği, verilse de yetersiz olduğu kanısındayım. özellikle merak ettiğim bir hanedan house greyjoy.

1200 sayfalık üçüncü kitaba, siparişleri verip bi girişelim bakalım.

Hocam kitapları illaki okuyun. Ne kadar benzer olursa olsun 1200 sayfayı 10 bölümde anlatma imkanları yok. Birsürü detay var kitaplarda. Evreni karakterleri sevdiyseniz kitapları kesinlike okuyun

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    ben de 1200 sayfayı 10 bölüme sığdıramayacaklarını düşünmüştüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.