Merhaba. Buz üzerinde kaymayan Adidas ayakkabı hangisidir acaba? http://www.adidas.com/outdoor/com/products#l=/outdoor/com/products%3Fsh%3D1
quote:Orijinalden alıntı: imparatore quote:Orijinalden alıntı: emre-34bjk Bende bunlar var. Hiç kayıyor mu? Nereden aldın? İstiklal'deki Adidas'tan aldım.Fazla kaydığı söylenemez,günlük kullanım için konuşuyorum.
quote:Orijinalden alıntı: emre-34bjk quote:Orijinalden alıntı: imparatore quote:Orijinalden alıntı: emre-34bjk Bende bunlar var. Hiç kayıyor mu? Nereden aldın? İstiklal'deki Adidas'tan aldım.Fazla kaydığı söylenemez,günlük kullanım için konuşuyorum. Varolan ayakkabım ile karşılaştırmak amacıyla, tabanı sert mi acaba? Sert zemin üzerinde tabanı esniyor mu?
quote:Orijinalden alıntı: imparatore quote:Orijinalden alıntı: emre-34bjk quote:Orijinalden alıntı: imparatore quote:Orijinalden alıntı: emre-34bjk Bende bunlar var. Hiç kayıyor mu? Nereden aldın? İstiklal'deki Adidas'tan aldım.Fazla kaydığı söylenemez,günlük kullanım için konuşuyorum. Varolan ayakkabım ile karşılaştırmak amacıyla, tabanı sert mi acaba? Sert zemin üzerinde tabanı esniyor mu? Tabanı gayet sert.Bir problem olmaz,bir gidip deneyin derim.