Bildirim
Buz Gibi İşlemci Soğutucu | Gigabyte Gaming 240 Ice İnceleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
14600k yerine daha üst düzey bir işlemci kullanaydınız keşke, geçen sene 14700k alıp evde 100 derecede çalıştığını görünce sistemi komple iade etmiştim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
muhtemelen butun diger "incelemeleri" gibi bu da aslinda reklam dolayisiyla oyle bir sey yapmazlar. Ama 240mm radyatorle o kadar fazla isiyi bertaraf edemezsin zaten yuksek debili pompa ve cok yuksek fan hizi kullanmazsan.
-
Etli blok dediğiniz standart zaten, bilinen markaların hepsi bu kalınlıkta standart ürün sunuyorlar..
Şunların cevabını göremedim videoda,
İşlemci kaç watt ve derece'de soğutucu throttle'a giriyor
Idle ve load altında ses durumu nasıl
AMD 7900, 9800, 9950 gibi işlemcilerde nasıl
İşlemci üstündeki pompada fan var mı ve etrafındaki bileşenleri ne derecede etkiliyor vs..
-
Gormezsin cunku bu bir inceleme degil. Inceleme istiyorsan sogutucu incelemesini en iyi yapan kanal GN. DH'de sadece reklam olur, hangi toptanci parayi basarsa onun mallarinin reklamini yaparlar. Mesut def edilmeden once hele bir ASUS rezillikleri vardi asla unutamiyorum: bir TUF ekran karti vardi GN, LTT, HWUnboxed, JTC falan yerin dibine soktu ust uste, bir baktim Mesut ove ove bitiremiyor ama nasil ovuyor. Sonra bunlarin reklam oldugunu inkar etmedikleri "monster'da bu hafta" rezillikleri var, oyun 40-45 fps veriyor "hmm evet, son derece akici" falan diye yorum yapiyorlar.
-
Vericeksin trifactin eline çiğ çiğ yiyecek :d
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt