Şimdi Ara

Büyükçekmece-Bostancı gidiş geliş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar 16nisandan bostancıda şebnem ferah konseri var ama gidiş yolunu tam bilmiyorum bilenler yardım edebilirmi

• Metrobüse bincen.Zincirli kuyuydu sanırım tam hatırlamıyorum metrobüs bir yerde aktarma yapıyor.Herneyse kadıköye gelcen.Milleti takip et minübüs caddesine çık.Minibüse bin.Bostancıda in gösteri merkezinin orda.Şöföre söyle indirir o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milkli.Nuriye

Metrobüse bincen.Zincirli kuyuydu sanırım tam hatırlamıyorum metrobüs bir yerde aktarma yapıyor.Herneyse kadıköye gelcen.Milleti takip et minübüs caddesine çık.Minibüse bin.Bostancıda in gösteri merkezinin orda.Şöföre söyle indirir o.

eminsin dimi ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravest

quote:

Orijinalden alıntı: Milkli.Nuriye

Metrobüse bincen.Zincirli kuyuydu sanırım tam hatırlamıyorum metrobüs bir yerde aktarma yapıyor.Herneyse kadıköye gelcen.Milleti takip et minübüs caddesine çık.Minibüse bin.Bostancıda in gösteri merkezinin orda.Şöföre söyle indirir o.

eminsin dimi ^^

Avcılardan dönerken öyle geliyorum bostancıda oturuyorum eminim tabi
  • Arkadaşın tarifi en mantıklı olan yol. Metrobüse bin. Metrobüs zincirlikuyuda aktarma yapar yani bindiğin araçtan inip kadıköye yani söğütlüçeşme yazan başka bir metrobüse bineceksin. Yeniden ücret ödemeyeceksin aktarma ücretsiz. Son durakta yani söğütlüçeşmede in. minibüs caddesine kadar az bişey yürü. kime sorsan gösterir. minibüs yoluna gelince kartal veya pendik minibüslerinden birine bin ve şöföre gösteri merkezine gideceğini söyle. O seni en uygun noktada indirir.

Başka bir yol ise bakırköye geç ve denizotobüsü ile bostancı sahile gel. Oradan gösteri merkezine yürüyebilirsin. Tabi gene insanlara sor nereden gideceğini.

Diğer yol taksim yaparsın. Taksimden iki katlı otobüslere biner bostancıya gelirsin.

Yani anlıyacağın güzel kardeşim her yol bostancıya çıkar :)
  • up arkadaslar kısaca

Avcılar>Zincirlikuyu>Söğütlücesme>Minibusle bostancı kesin varmı ?
  • 1. Gidiş yolu :

1.Adım Beylikdüzünden Avcılar Metrobüse Geleceksin
    2.Adım Metrobüs ile Söğütlüçeşme'ye (Kadıköy) geleceksin
    3.Adım Metrobüs çıkışında Kadıköy/Pendik münübüsleri var ona bineceksin 1.60 TL ücret ile bostancı gösteri merkezine gideceğim diyeceksin. Tam önünde indiriyor seni.

2. Gidiş Yolu :

1.Adım Cevizlibağ'dan 500T'ye bineceksin (Buna gerçekten hazır isen bin)
    2.Adım Bostancı köprüsünde ineceksin
    3.Adım Bostancı köprüsünden aşağıya istersen yürü istersen münübüse bin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

1. Gidiş yolu :

1.Adım Beylikdüzünden Avcılar Metrobüse Geleceksin
    2.Adım Metrobüs ile Söğütlüçeşme'ye (Kadıköy) geleceksin
    3.Adım Metrobüs çıkışında Kadıköy/Pendik münübüsleri var ona bineceksin 1.60 TL ücret ile bostancı gösteri merkezine gideceğim diyeceksin. Tam önünde indiriyor seni.

2. Gidiş Yolu :

1.Adım Cevizlibağ'dan 500T'ye bineceksin (Buna gerçekten hazır isen bin)
    2.Adım Bostancı köprüsünde ineceksin
    3.Adım Bostancı köprüsünden aşağıya istersen yürü istersen münübüse bin

tesekkür ederim ilk gidis yolu daha iyi o şekil gidicem o zaman bana maximum 20tlye patlar gidis donus :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.