Şimdi Ara

büyük virüs qqqqqq bulaştı çözemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu virüsle basım belada sürekl qqqqq yazıyor formatta attık kokten gitmedi resimde asıgıda

büyük virüs qqqqqq bulaştı çözemedim

• Bilgisayar CD den boot edilip HDD üzerindeki bölümler silinir sonra üzerine yeniden işletim sistemi kurulursa boot virüsleri de dahil tüm virüslerden kurtulursunuz.

Ancak iki bölümlü bir disk ise siz sadece sistem bölümüne format atıp sonra diğer bölümü güncel bir antivirüs ile tarayıp temizlemedikten sonra bulaşmış virüs tekrar yayılır.

Ayrıca kullandığınız tüm taşınabilir HDD ve bellekler de virüs taramasından geçirildikten sonra çalıştırılmalıdır.

Bunlara dikkat etmeden yapılan formatlama başarısız olur.

Virüs bulaşmış bir sistemden virüs temizlemek için de sistem çalışırken yapılan taramanın ardından sistem çalışmıyorken de yani CD den USB den boot edilek yapılacak bir tarama ve temizlik sonrasında ancak virüs temizliği yapılmış demektir.
  • klavyenin q düğmesi takılı kalmış olmasın
    düğmeyi söküp altında bir şey olup olmadığını kontrol edin
  • liverpool1990 L kullanıcısına yanıt
    Klavye tuşu takılı kalmış :)
  • Klavyende q tuşu kısa devre yapmış olabilir.
  • klavyeyi çöpe at format attıktan sonra nasıl düzelmeyecek :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavyeyi söküp deneyin masaüstü ise laptopsa tuşu sökün öyle bir virüs yok klavyenin tuşu takılmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler klavyede o tusu soktum iç bişi olmadı klavyeden deil yani ilk arkadasın deqgiği yapsakq sonuc veririrmi
  • % 100 klevye tuşu takılı kalmıştır.
  • Böyle bir virüs henüz piyasada yok. Klavye tuşu takılmıştır. Bilgisayarı açıp klavye kablosunu çıkarın ve deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.