Şimdi Ara

Büyük Rc Helikopter Arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rc Helikopter Arıyorum Tavsiye Edebileceğiniz bir model var mı ? Bayağı Bir Büyük Olsun İstiyorum Yedek Sıkıntısı Olmasın , olabilirse de fiyatı uygun olsun . 3D Hareket Amaçlı değil scale olabilir ama yeterki büyük olsun hatta çift rotorlu bile olabilir Model Önerirseniz sevinirim.

• Cevap Yok mu ?
  • esky lama v4
  • Görsel amaçlı istiyorsanız, yurtdışından 450 sınıfı kit alın. 100 Tl civarına gelmiş olur.
  • Ben başlangıç seviyesiyseniz syma s009 öneririm ebaydan 60 liraya edinebilirsiniz.
  • Teşekkürler Arkadaşlar ufuk bey başlangıç seviyesi değil de.. orta- ileri seviye diyelim.
  • E-Sky al derim topmodels.com.tr yedek parça sıkıntısı vs olmuyor isterseniz ikinci el esky lama v3 helimi çok ucuz fiyata verebilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok az kaldı rc tt01d
    10 yıl önce açıldı
    4x4 rc off-road (çocuk için)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Walkera 36 var full modifiyeli kapalı alanda uçtu sadece. Yanında Li-po özel pil yedek parçaları 2-3 set yedek pal var. Brushless motor ve speed control eklendi. Rotor mekanızması aluminyum olanla değiştirildi.

ilgilenirseniz mesaj gönderiniz

Büyük Rc Helikopter Arıyorum...
  • Walkera big lama 400d 'yi tavsiye ederim boyut olarak esky lama'lara göre çok daha büyük.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.