Rc Helikopter Arıyorum Tavsiye Edebileceğiniz bir model var mı ? Bayağı Bir Büyük Olsun İstiyorum Yedek Sıkıntısı Olmasın , olabilirse de fiyatı uygun olsun . 3D Hareket Amaçlı değil scale olabilir ama yeterki büyük olsun hatta çift rotorlu bile olabilir Model Önerirseniz sevinirim.
Cevap Yok mu ?
esky lama v4
Görsel amaçlı istiyorsanız, yurtdışından 450 sınıfı kit alın. 100 Tl civarına gelmiş olur.
Ben başlangıç seviyesiyseniz syma s009 öneririm ebaydan 60 liraya edinebilirsiniz.
Teşekkürler Arkadaşlar ufuk bey başlangıç seviyesi değil de.. orta- ileri seviye diyelim.
E-Sky al derim topmodels.com.tr yedek parça sıkıntısı vs olmuyor isterseniz ikinci el esky lama v3 helimi çok ucuz fiyata verebilirim ?
Walkera 36 var full modifiyeli kapalı alanda uçtu sadece. Yanında Li-po özel pil yedek parçaları 2-3 set yedek pal var. Brushless motor ve speed control eklendi. Rotor mekanızması aluminyum olanla değiştirildi.
ilgilenirseniz mesaj gönderiniz
Walkera big lama 400d 'yi tavsiye ederim boyut olarak esky lama'lara göre çok daha büyük.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme