Şimdi Ara

Büyük patlamaya 1 hafta kaldı ! (30 Mart) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lnx=1

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

"Kıyamet gelse de bi kopsak" diyesim geliyor bu CERN'i duydukça artık.

Kıdemli Yarbay 'da bunu yaptıysa sonumuz yakın demektir

Bu arada Higgs parçacığı ve karanlık maddeyi arıyoruz

Bu işin rütbeyle mevkiyle makamla alakası yok. Bi koptu mu alimallah hepimizi götürür.

• Half-Life Gerçek oluyormuş birde bu cern deneyi ile

Levyem hazır
  • Geçen seneki gibi bozulmazsa iyi Hafiften half life durumları olabilir
  • quote:

quote:

quote:

Bu işin rütbeyle mevkiyle makamla alakası yok. Bi koptu mu alimallah hepimizi götürür.

@the enemy

Diğer sınav beklemez

• @lnx=1

Nuh Tufanında çıkan sorular lütfen ?
  • 23 yılın patlaması sanarak içeri daldım.

Bize patlamasın da...
  • kiyametin kopmasina daha var bise olmaz buyuk alametlerin cogu gerceklermedi daha
  • bu sefer birşeyler olacak bence.en azından bir blacked-out olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

Bu bilim adamları ölmeye bu kadar meraklıysa biz onları tutmayalım buyursunlar ölsünler.Bizleride öldürmeye hakları yok en ufak bir hatada karadelik oluşacak ve sonumuz gelecek.Çok gereksiz bir deney bence.Zaten insanın başına ya meraktan ..... gelirmiş.

Dan Brown'cılık yapmayın, öyle bir şey söz konusu değil. Karadelik oluşma ihtimali var ama bu dev bir vorteks oluşacak demek değil. Karadelik oluşsa bile küçük olacak ve hemen yok olacak, boş endişelerle insanları endişelendirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Historia Calamitatum -- 24 Mart 2010; 20:39:58 >
  • 10 yıl sonra yine aynı başlık açılacak.Dev patlamaya x gün kaldı
  • Çekirdeğe Zarar Verirsen , Elma Çürür.
  • Ayın 30'u Geldiğinde DH den Bir Başlık Örneği . ( Çarptımı Noldu Öldükmü ? )
  • Bekliyorum ben bu deneye inanıyorum İnşallah iyi sonuç verir Geçen sene bi dönem ödevi yapmıştım hakkında araştırma vs korkulanın aksine öyle büyük bir yan etkisi olamaz Karadelik filan oluşturması imkansız diyor bir sürü bilim adamı oluşsa bile mikro boyutlarda olucağından hemen kayboluyolarmış böyle bişiler vardı 1 sene önceydi hatırladıklarım Deneyin bir tehlikesi olmadığından bahsediyor bütün bilim adamları oluşacak her türlü şey çok küçük parçacıklar olucağından bir şey olamaz diyorlar Böyle yazıyordu sitelerde bilim adamalarının yorumlarına göre

• http://atlas.ch/

http://www.atlas.ch/multimedia/index.html

Ya kanıtlanamayan bir parçacık bulunacak ya da olmadığı kanıtlanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irondawn -- 24 Mart 2010; 21:07:35 >
  • quote:

Bu bilim adamları ölmeye bu kadar meraklıysa biz onları tutmayalım buyursunlar ölsünler.Bizleride öldürmeye hakları yok en ufak bir hatada karadelik oluşacak ve sonumuz gelecek.Çok gereksiz bir deney bence.Zaten insanın başına ya meraktan ..... gelirmiş.

he öyle
  • Bundan 5 yıl sonra bugün cern deneyi gerçekleşememiştir büyük kara delik meydana gelip herşeyi yutmuştur şans eseri ay da yolculuk yapan özgür(ben oluyorum) ve dahada şans eseri ayda oksijen + su + meyve sebze bulan yine ben ve dahada önemlisi şans eseri kara delikten kurtulan ay ile birlikte koskoca evrende 1 gezegen ve 1 insan olarak kalan bu ikili(ben ve ay) çekirdek çitlerkene güneşte bronzlaşmış olacağım.Dahası büyük bir şans eseri uzaylılarında kurtulması sonrası meydana gelen savaşta(ben ve uzaylılar ay için savaşıyoruz)galip gelen ben ayda suyumu yudumlarken gezegenimden(aydan)uzaylıları kovacağım.Teşekkürler efenim.
  • quote:

Bu şekilde bir deney ile dünyanın kütlesi 1000 katına çıkarmayı başarıyorlarsa zaten diyecek birşey yok

quote:

quote:

quote:

Cem Yılmaz'ın uçak espirisi aklıma geldi. Ama biz first classtık biz demi öldük şimdi

• Bu deneyi o gün nereden takip edebiliriz acaba okulda olacağız malum netten sitesinden mi takip ederiz acaba ??
  • deneyi izleme imkanımız var mı beyler :D:D

• işte deneyin sonucu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.