Şimdi Ara

BÜYÜK MOTİVASYON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler öncelikle hepinize bol şans diliyorum.Allah yar ve YARDIMCINIZ olsun.Şimdi bu ygs dediğimiz sınava 2buçuk milyon insan girecek.bi düşünün 2.5milyon.tamı tamına ülkemize göç eden suriyeli sayısı kadar.neyse devam edeyim.herkesin bir hayali var.birşeyler uğruna bu saçma sınava giriyor.belki fakir ve hırslısındır belkide zenginsindir ama baba parası istemiyosundur.belkide kendi hayatına kendin yön vermek istiyosun.işte bu çeşitli amaçlar doğrultusunda bu kıçıkırık sınava gireceksin.Allah herkese aynı beyni vermiş bunu kullanıp kullanmamak senin elinde.abicim bu beyin değil mi ki şuan dünyayı döndüren.eee öyleyse artık sizinde bu olağanüstü varlığı harekete geçirmeniz gerekiyor.Sen istersen o mükemmel varlığı çalıştırırsın ama İSTERSEN.önemli nokta bu.yok ben yapamıyorum yok olmuyor yok çok korkuyorum yok bilmem ne geçin bunları gardaşlarım.hepimiz eşitiz.sadece biraz gayret ve çalışma gerekiyor.Artık bu saatten sonra çalışma faslını geçtik(SADECE KIÇIKIRIK YGS İÇİN).Sınavda olabildiğince sakin kalmaya çalışın.mal mal,sorulara bakıp durmayın.sakın bi soruda donup kalmayın.gerekirse kendinizi tokatlayın.cidden işe yarıyor.

EY GARDAŞLARIM, senin ecdadın değil mi gemiyi karadan yürüten hemde 20yaşındayken.bu adama da Allah beyin vermiş.seninkide bununkiyle aynı.niye yapamam diyorsun.bunu demek tamamen bi acizlik ve KORKAKLIKTIR.Başlarım ygs sini bea sonucu ne geliyosa gelsin bu sonucu sen hak etmiş olacaksın.Başınıza gelenler,kendi işlediklerinizdendir der bi ayette.Sen yeterince çaba sarfetmediysen zaten bir şey beklemenin anlamı yok.emeksiz yemek ayransız köfte olmaz.Size önemli ve etkili bir söz daha yazayım."Kaybettiğinde değil,vazgeçtiğinde kaybedersin." benim felsefem bu.ygs sınavdır gelir geçer ama asıl maraton ondan sonra başlıyor.vazgeçmek diye bi kelime lügatınızda olmasın.Sen seni benden daha iyi biliyorsun.yapabileceklerinin farkına var ve ygs nin içinden.oldu ki geçemedin.ama bundan sonrası senin için bi dönüm noktası olsun.YAPABİLECEKLERİN sınırsızdır.yeğer gerçekten istersen yaparsın.ama sadece istemeklede olmuyor.oturup adamakilli çalışacaksın , çalışacaksın,çalışacaksın...

NE DE OLSA KIŞIN SONU BAHARDIR.bu mantaliteyle varınızı yoğunuzu lys için verin.bakın 100küsür gün vardı artık 2gun sonra sınav var.lys de çok çabuk geçecek bari o dönemde kendiniz için bişi yapın ve adam akıllı çalışın.

Son olarak Ygs ye gelirsek.sınavda full konsantrsayon sağlamalısınız ve bunu başaracağınıza inancım tam.sizde azcık kendinize güvenin ve çok relax bi şekilde sınavın AĞZINA SIÇIN.ya siz sınava koyacaksınız ya da sınav size koyacak.hanginizin gururuna dokunmaz, koyulmak?dokunur tabikide.az güvenin kendinize delikanlılar.Son olarakta eğer üzüp kırdığınız birileri varsa onlardan helallik alın dua alın.Allah yar ve YARDIMCINIZ OLSUN GARDAŞLARIM.PAZAR GÜNÜ BIRADA KOPMAK ÜMİDİYLE SAĞLICAKLA KALIN...

Bireycmatik alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emırkozcuoglu -- 11 Mart 2016; 21:05:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• olay budur usta hayırlısı inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu okuyan türkçeden full çeker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bireysel.emeklilik -- 11 Mart 2016; 21:13:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süre tutarak okuyun daha iyi işe yarıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canım sucuk çekti adamsın
  • Bunu yazan adam (bireycmatik) ilk yüzlük puanlar alırken sınavda 19k olmuş birisi. Lys de 2k ya çekti. Dikkate alın.

• Duygulandım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • duygulanma gız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.