Şimdi Ara

BÜYÜK MARKETTE KAVGA ETTİM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNEMLİ NOT: Arkadaşlar belirtiyim bu şahıs titreyip bağırmasa beni tedirgin etmese omzum ile itmezdim ve bu şahıs ikinci kavgasını ettiğinde yanına ailesi geldi yani benle tartışırken yanında kimse yoktu.

Merhaba beyler şimdi olayı anlatıyorum , ben ve kız kuzenim marketteyiz kuzenim aldıklarımizi ödeyecekti bende ilerde son birşey almaya gittim herneyse kasaya geldim sıra gelmedi mi dedim biri hemen atladı kuzenim sıra var dedi , oda söyle söyle diye bağırdı al sıra senin olsun felan dedi adam bende dayanamadım omzu koydum orda bu şaşırdı boğazıma sarıldı bende onu tuttum hemen tabı hemen ayırdılar bu uzaklaştı sonra uzaklaşınca birisi ile yine tartıştı neden bilmiyorum ama bu salağın yanında bide yaşlı kadın karısı ve bebeği varmış onları sonradan gördüm ulan ben kuzenim var diye kavgayı bitirmeye çalıştım bu bebeği varken düşünmeden saygısızlık yapıyor,herneyse ben kuzenimi eve bıraktım marketin önünde bekliyorum ama yok çıkmadı bi türlü market dediğim de büyük avm tarzı,bekleme sebebim kuzenim burda oturuyor nolur nolmaz sorunu varsa benimle halletsin başkasına bulaşmasın ama şuanda yok , sinirli bi şekilde rahatlamak için yazdım cidden hem yalnız hemde garip hissettim böyle insanlar varken ne pazar gezmesi olur nede eğlence yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 29 Ocak 2017; 20:2:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nutella da attın mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar çiğ olmayın.Biraz ağır olun.Hanzonun ahırı mı avm?Elinde maşa varken elini sobaya sokmuşsun

• ikinizinde yaptığı yanlış gibi geldi

• 38erciyes 3 kullanıcısına yanıt
    Öyle ben utandım ama karşı taraf üstümüze yürüdü eğer güvenlik olsa hemen söylerdim ama yok ve o an omzum ile itmesem belkide kuzenime vuracakti yani tepkisi normal bir insan gibi değilde madde bağımlısı insanlar gibiydi titriyor felan ne yapacağımı şaşırdım

• elleme la evli barkli adami

• Hatsune Miku kullanıcısına yanıt
    Ama ben o bağırıp titremese omzum ile itmezdim ve Güvenlikte yoktu olsa hiç bulaşmam ama o adamin titremesi madde bağımlısı gibi davranması beni tedirgin etti ve müdahale ettim keşke güvenlik olsaydı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok gençti ve yanında çocuğu yoktu olsa zaten demem onları bu ikinci kavgayı yaptığında gördüm bu onları düşünmüyor ben nerden bilebilirdim

• OOO NE büyük kavga
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Kardeşim işte kavga büyük olmadığından tedirgin oldum bu aklına takar felan diye şuanda bitireyim gerekirse konuşurum ama ne olursa benimle olsun diye bekliyorum çünkü normal aklı başında birine benzemiyor du

• Konu ismini görünce aklıma 25 numara geldi

Geçmiş olsun hocam

• Kuzeninin cinsiyeti nedir
  • senin yaptığında bir yanlışlık görmedim kardeşim.İyikide omuz atmışsın,keşke ilk sen vursaydın, yoksa aynı harakete devam eder.Ve demişsinki markette bekledim sonra kuzenime bela olmasın diye: ulan çok düşünceli bir hareket okurken tüylerim diken diken oldu inanki .
  • bitirenzi kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim bende öyle düşünüp öyle davrandım , aynen o çevrede oturuyor olabilir ben eve giderim ama kuzenimden orda oturuyor ne olur ne olmaz diye bekledim ama yoktu sanırım o hasta herifte oralarda oturmuyordu heryerde aradım sonra ama yoktu

@bitirenzi

Kız ve çok büyük değil baya korktu zaten

@LittleWorld

• Ağzına yumruğu yiyince gelip ağlama

• J3englames kullanıcısına yanıt
    O değilde bende oda vurmadı kimse vurmadı kalabalıkta kim kime vurucak o değilde bende böle birşey yazmadığım halde nasıl böyle bir hayal kurabiliyorsun be kardeşim

• Sende vuracak cesaret mi var

Kesin adam sana sövdü sende tm abi dedin şimdide hayalini yazıyon

• J3englames kullanıcısına yanıt
    Akın bence sende burda böyle tanımadığın insanlara laf atarak kendini tatmin ediyorsun , çünkü dışarda sesini duyan bile yok (senin gibi insanlara psikologların yaptığı bilimsel tipleme ile cevap verdim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 31 Ocak 2017; 1:36:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.