Bildirim
Büyük ekranlı telefon tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
sperci0
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü, 1 Mobil, 1 iOS
Giriş
-
Amaç sadece geniş ekran ve kısıtlı bütçe varsa, Lg G Pro lite modeline bakmanızı öneririm. Fiyatları 800-900 civarı olması lazım. Eğer fiyatı düşmüş ise de direk Lg G Pro modeline bakabilirsiniz, lite modelinden 200-300 tl daha fazla ancak performans ve kamera açısından çok ciddi farklar var arada. Şimdilik aklıma gelen bunlar, iyi forumlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Frank Lapidus
Amaç sadece geniş ekran ve kısıtlı bütçe varsa, Lg G Pro lite modeline bakmanızı öneririm. Fiyatları 800-900 civarı olması lazım. Eğer fiyatı düşmüş ise de direk Lg G Pro modeline bakabilirsiniz, lite modelinden 200-300 tl daha fazla ancak performans ve kamera açısından çok ciddi farklar var arada. Şimdilik aklıma gelen bunlar, iyi forumlar
Teşekkür ederim
İnceledim şimdi cihazı,cihaz güzel . Fakat bir şey dikkatimi çekti 3g indirme hızı diğer cihazlarda 42 mbps iken,LG G Pro Lite'de 7.2 mbps bu sanırım ilerisi için epey bir dezavantaj oluşturabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: phoenix7592
quote:
Orijinalden alıntı: Frank Lapidus
Amaç sadece geniş ekran ve kısıtlı bütçe varsa, Lg G Pro lite modeline bakmanızı öneririm. Fiyatları 800-900 civarı olması lazım. Eğer fiyatı düşmüş ise de direk Lg G Pro modeline bakabilirsiniz, lite modelinden 200-300 tl daha fazla ancak performans ve kamera açısından çok ciddi farklar var arada. Şimdilik aklıma gelen bunlar, iyi forumlar
Teşekkür ederim
İnceledim şimdi cihazı,cihaz güzel . Fakat bir şey dikkatimi çekti 3g indirme hızı diğer cihazlarda 42 mbps iken,LG G Pro Lite'de 7.2 mbps bu sanırım ilerisi için epey bir dezavantaj oluşturabilir.
Sonuçta telefondan film indirmeyeceğinizi düşünürsek öyle aşırı bir rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum. Zaten wifi kullanılıyor genelde. Fiyatına göre özellikleri güzel, ancak aklınızda kaldıysa Lite sız model olan G pro yu öneririm;
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-e986-optimus-g-pro-cep-telefonu-firsat-134672425
-
Gerçekten güzel telefon ama bütçem maalesef o kadar izin vermiyor -
Zenfone 6 ya da bakabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zenfone 6 uygun olacaktır. -
Zenfone 6 da mantıklı olur. -
Zenfone 6 gerçekten özellik olarak bana çok uyuyor.
Sizce bu telefonun ne gibi eksileri var ? -
Kullanmadım ama kullanıcıları memnun diye biliyorum. Zenfone 5 te şarjın az gittiğinden şikayetçiler fakat zenfone 6 da şarj iyi gidiyormuş
800Tlye sifiri alinabilen bi telefon icin faxlasiyla tatmin eder 6" ekran isinizi gorur cok yuksek gorselli oyun oynamayacaksaniz tam size gore bir telefon
Windows mobil takıntın yoksa Lumia 1320 de alınabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıfır olarak Zenfone 6 800TL fiyatıyla pek rakip tanımıyor, ama ikinci el cihazlara yönelecek olursanız çok sayıda Note 3 ilanı var, temiz ve garantilisi bulunabilir diyorum. -
Teşekkürler arkadaşlar
bu fiyata ancak Zenfone 6 olacak gibi duruyor. -
2. El Z ultra
Huawei G7 de olabilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Androidse Zenfone 6 yada g7
Wp ise 1320
Zenfone6 kesinlikle memnun eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X