Şimdi Ara

BÜYÜK Cekiliş! Rammus Şapkası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
0
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar tbf den kazandigim rammus sapkasini cekilisle vermek istiyorum. Ama bazi sartlarim olucak.

150 mesaj ve ustu olucak.
    En az 200 kisi olucak.
    Katilan kisi kazanirsa kargo parasini oder.
    Birden fazla mesaj yazmak tehlikeli ve yasaktir. Direk elenirsiniz

Cok rahat toplanacagi kanaatindeim. Sure skntisi yok ne zaman 200. kisi katilmak istedigini yazar o zaman biter cekilis baslar.

Konuda her mesaj katilma istegidir. Sohbet yeri deildir Birden fazla mesaj atanlar direk cekilisten elenecektir.

Rammus sapkasinin resmini ayin 27 si gibi buraya eklicem su an il disindayim. ( O zamana kadar 200 olmaz )

edit: cok kisa bir surede 60 gibi bir rakama ulasti. Ayin 27 sinde istanbula gelicem. 2-3 gun gibi bi surede 200 e ulasirsa 50 veya en son 100 daha arttirabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lynxed -- 17 Ağustos 2013; 21:04:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• umut.avi
    belki çıkar bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

Evet arkadaslar tbf den kazandigim rammus sapkasini cekilisle vermek istiyorum. Ama bazi sartlarim olucak.

150 mesaj ve ustu olucak.
    En az 200 kisi olucak.

Cok rahat toplanacagi kanaatindeim. Sure skntisi yok ne zaman 200. kisi katilmak istedigini yazar o zaman biter cekilis baslar.

Konuda her mesaj katilma istegidir. Sohbet yeri deildir Birden fazla mesaj atanlar direk cekilisten elenecektir.

100 Olsa Olmazmı
  • kaç mesajım var bakıyım

not:katılmak istiyorum

not2:200 kişi arasından ilk 3 e çıkması imkansız keşke biraz bekleyip yazsaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondBend -- 17 Ağustos 2013; 18:49:39 >
  • çekilişe katılmak istiyorum
  • katılıyoooooooooooooooooom.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ha ekla benuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B037E8D -- 17 Ağustos 2013; 18:52:26 >
  • Ay-ko pk özleyenlerin mekani tecrübeli healler asas isen pm

• katılmak istiyorum
  • katılmak istiyorum 150 mesajlı hesabı kaptırdım bu yeni problem olmaz inş
  • çekilişe katılmak istiyom
  • katılmak istiyorum
  • katılabilir miyim
  • katılmak istiyorum.
  • Aranizda bu kisi blok listesinde... die mesaji olanlar var onlar umut.avisini alsinlar ( ben kendimle sohbet ederim sohbet etmeyin hepinizi bloklarim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.