Şimdi Ara

Büyük boşluktayım dersler zaman kaybı gibi geliyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben mezunum sınava yaz tatilinin başlarında başlamıştım. Ygs nin çok büyük kısmı bitti lys çalışıp ygs denemesi çözüyorum. Finale gidiyorum dersler 1 ekimde başladı ama ben konuları bildigim için dersler inanılmaz sıkıcı ve zaman kaybı gibi geliyor. Girmeyeyim diyorum sonra da o kadar para verdik herkes derste ben burda tek başıma kütüphanede ne yapıyorum diyorum kötü hissediyorum. Derste sürekli şuan bu derse girmeseydim lys de ne konular bitirirdim diye düşünüyorum. Bu durumu yaşamış olanlar bana yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi biliyon sonra unutcan tekrar olur işte
  • Deneme çözerek zaten tekrar ediyorum :/

• al benden de o kadar :S finale gidenlerin ortak sorunu mudur nedir
  • m3soc kullanıcısına yanıt
    Hep o derslerin ekimde başlamasından bence başlasaydı temmuz-agustosta fazla ilerleyecek zaman kalmazdı

• Light iskender3 L kullanıcısına yanıt
    bizimki 25 eylülde başladı
  • bende geçen sene gidiyodum ama o kadar işlememize rağmen ben hepsini evde çalıştım zaten hiç de gitmiyodum arada işte dershaneyi bazıları çok abartıyor ama sen kendin yapabiliyormuşsun. Dershane sadece evde derse tek başıma oturamam diyenlere yarar.Başka hiç bi getirisi yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hangi şehir acaba ?

ceyhan/adana
    Vay hemşerim falan diyomuşum şimdi Adana'da bildiğim kadarıyla merkez ve kuzey adana şubeleri var. Ceyhanda da final var ya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Light iskender3 -- 12 Ekim 2013; 0:49:44 >
    evet burada da var
  • ozank_95 kullanıcısına yanıt
    Aslında ben birazda ipin ucunu kaçırmaktan korktuğum için de yazılmıştım ama şuan vakit kaybından başka bir şeye yaramıyor. Tek artı yanı istediğin zaman hocalara soru çözdürme imkanın ve birazda sosyallik falan işte

Ne güzel bende merkez şubedeyim.

• Konu anlatılıp cins sorular yazıyorlar bizde çok da güzel oluyor finalde konumu anlatılıyor sadece

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.