Ankarada köklü bir şirkete Muhasebe personeli pozisyonu için iş görüşmesine gideceğim. Üniversite mezunuyum, Askerliğimi yaptım. Çeşitli sektörlerde toplam 3 yıl iş deneyimim var. Maaş olarak ne istemeliyim? 1250-1500 arası düşünüyorum..
Görüşleriniz lütfen
askeri ücret verirlerse şükret
quote:
Orijinalden alıntı: Origami Killer
asgari
Hayırlı olur umarım.
quote:
Köklü bir şirkette Muhasebe programında çalışacak adama asgari ücretmi veriyorlarmış ?
Hayırlısı olsun arkadaşım umarım istediğin miktarı verirler ve işe girersin
5 bin lira iste, vermezlerse onların yüzsiüzlüğüdür
quote:
Orduya katılması lazım.
1000 tl den az isteme, tabi bu rakam net olsun, brüt olursa 800 civarına düşer, yol, yemek vs. yi de ayrıntılı konuş, tabi bunu en son işe almaya karar verdiklerinde söyle,
bide yaptığın işe değer biç, o şekilde makul bişey iste
burdan kim ne dese boş. orda senin pozisyonun ve durumuna göre verecekleri parayı cuk oturtucak bir tahmin yapman gerek.
Muhasebe elemanına fazla para vermezler.Asgari ücretten fazla 1000 liradan az bir maaş olur diye düşünüyorum.Benim büro muhasebesinde 6 ay tecrübem var.6 ay değil 1-2 yıl bile olsa az sayılır.Muhasebe tecrübe işidir 2 yıldan az tecrüben oldu mu pek birşey kazanamazsın.Tecrübesiz elemanı şirkette oturtmazlar bankalara,resmi dairelere gider durursun.
Bence bunu görüşeceğin yetkili kişilere bırakman daha sağlıklı bir karar olur.Hem bu ücret oranın karşılıklı görüşmede soracaklarını sanmıyorum form doldururken eski referanslarındaki tecrübe ve aldığın kazancı da hesaba katarak ideal bir maaş yazarsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme