allah utandırmasın diyorum. büyük konuştum. |
büyük bi topun altına girdim arkadaşlar.

-
-
Noldu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
faydalı, up
-
Nasıl bir top hocam?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Adolf kitler
Bu mesaj silindi.ahahhahajhajh
olm bi konuyuda baltalamayın lan
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ray Allen 20
Noldu hocamönemli birşey değil ya hocam bilirsin işte ders kitap sınavlar bizim bütün işimiz.
müdürle ters düştükl biraz herkesi geçeceğim sınavlarda bekle ve gör bana 2 ay süre ver gerisini gör tarzında.
o da buyur göreceğiz bakalım seni özellikle takip edeceğim diyor anlayacağın eğer yükseltmezsem feana halde patlayacağım gerek müdüre gerek ise hocalara karşı.
-
naneyi yemedin mi sen simdi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alamankurdu
naneyi yemedin mi sen simdisorma ya bide görsen öyle bi söylüyorum ki sanki ülkeyi ben kurtaracağım varya.
-
Hüseyin netler ne alemde ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DicleMech26
Hüseyin netler ne alemde ?problem mantığı bende yok hocam o yüzden birşeyler yapamıyorum.
o canımı sıkıyor problem olsa bi sııontı olmayacak ha bide geo var tabi. onun dışında bi sıkıntı yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinciproblem mantığı bende yok hocam o yüzden birşeyler yapamıyorum.
o canımı sıkıyor problem olsa bi sııontı olmayacak ha bide geo var tabi. onun dışında bi sıkıntı yok.
Alıntıları Gösterhocam sınavın zorluk olarak yüzde 70ini oluşturan kısımda sıkıntı varmış. sıkıntı büyük gibi aslında
-
hüseyin atlattın heral reis koronayı tekrar geçmiş olsun.elinden geleni yap neden olmasın?
-
Mezun değil misiniz hocam? Müdür ne müdürü?
-
Yapacak bir şey yok Hüseyin kardeş. Bir kere asarım keserim demişsin artık geri dönüşü yok. Gün icraat günüdür.
Dershane müdürü herhalde
Hüseyin kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: Horny Saint
Dershane müdürü herhalde
Hüseyin kolay gelsineyv hocam sağolun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mithrandir.hocam sınavın zorluk olarak yüzde 70ini oluşturan kısımda sıkıntı varmış. sıkıntı büyük gibi aslında
Alıntıları Gösteraynen hocam sıkıntı büyük :/
varmı bi öneriniz ?
-
olmayacak şey değil ben dershaneye başladığımda 10.ydum 2 ay sonra bıraktığımda 1. ydim
En Beğenilen Yanıtlar

naneyi yemedin mi sen simdi
![]() |
Benzer içerikler
- ters köşe filmler
- vasıfsız gemi personeli ne is yapar
- sayısalda 200 bine girmek için kaç net
- sigortalı olunca yeşil pasaport iptal olur mu 2024
- itü ziyaretçi girişi saatleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X