Şimdi Ara

Büyük Anket.Forum Ahalisinin Adsl Modem Tercihleri + Adsl Modem Ayarları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
0
Favori
64.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Büyük Anket.Forum Ahalisinin Adsl Modem Tercihleri + Adsl Modem Ayarları

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2017)
Giriş
  • bence asus her parçası müthiş

• Aralık 2003 den beri adsl abonesiyim ve şunu söyleyebilirim;İlk olarak uygun fiyatıyla yaptı zoomx4 100 dolarken alcateller 150 dolardı,ayrıca hem usb hem ethernet bağlantı imkanı ve 2sininde kullanılabilmesi gibi artıları vardı.İkinci olarak piyasada bulunabiliyordu aralık 2003 te abone olanlar fellik fellik modem aranıyordu arkadaşlar,insanlar zoom dial up modemlerden ve alan ve sorunsuz kullanana kişilerin tavsiyelerindende hareketle aldılar.üçüncü olrak ithalatçısı gayet iyi bir teknik desdek veriyor.Cihazın firmwareni uçurup firmware güncellemesi için oluşuma gönderen arkadaşlar oldu, aynı gün cihazları kargoya verildi hemde yeni kutu ıvır zıvırla inanılmaz ama gerçek.İşte bu nedenlerle zoom çok tutuldu ve herkes tavsiye ediyor.
    darkhardware deki incelemeye gelince ;bu incelemeden önce zoom piyasaya hakim olmuştu bile ordaki bir nevi şartların zorladığı bir inceleme,herkes bunu alıyor bir bakalım nedir ne değildir gibisinden.Saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

benimkide zoom. ama bişiyi merak ediyom. nedir hakkaten bu zoom un hikmeti acaba. diğerleri hattan mı düşüyo, nooluyo acaba??? nasıl yaptı zoom bu sükseyi?

• asuusssssssssss
  • Zyxel 630 prestige mutluyum tek mutlu olduğum parça
  • ellerine sağlık kardeş allah razı olsun anket böyle olur işde. Bu arada zoom almış başını gidiyo sonuçlara göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kara_Halil

ellerine sağlık kardeş allah razı olsun anket böyle olur işde. Bu arada zoom almış başını gidiyo sonuçlara göre

Saolasın... Bende Zoom kullanıcıların bu kadar fazla olduğunu bilmiyordum. Cnet alır dedim ama..... Bakalım sonu ne olacak..
  • aslında şöyle illere görede oy dağılınıda gösterse anket
  • sanırım arescom u bı ben kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kara_Halil

aslında şöyle illere görede oy dağılınıda gösterse anket

yaş,eğitim falan biraaz daha genişletelim istersen
  • Alcatel speed touch
  • oylar c-nete
  • Apazhe'nin Allah cezasını versin.Forumdan ikinci el apache modem aldım,1 saat durdu sonra link gitti.Bir dahada gelmiyor.Bu modemin distribütöü kim?Bilen kimse yok mu?Lütfen yardımcı olun
  • bende DH 2.el yerinden ama sıfır hiç kullanılmamış bir modem aldım pikatel ve şuana kadar sorun cıkartmadı cıkartmazda inşllhhhhh
  • keysmart
  • şahane bişey olmuş. ellerine sağlık nestor. mercury modemi bile yazmışsın. ilk oyu da ben verdim:)
    sorunsuz ve ucuz bir modem. 24 saat açık, hattan düşme diye bişey yok, üstelik usb den bağlıyım. (eternet özelliği de var ama bağlatmaya erindim). kısacası ucuz ve iyi.
  • zoom aldı başını gidiyo şu an 47 kişi
  • +1 48 eder benimle
  • yaw zoom %50 olmuş nerdeyse. bir sosyolog yok mu durumu incelesin. vahim bir durum
  • arkadaş şu yoklukda b.. gibi para verdim zoom a ama helal olsun değdi hiçbir problemim yok valla tek rakibim telekom salağıı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.