Şimdi Ara

Bütünlemeye Girmeyip Dersi Alttan Almak Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.sınıfım ve vizesine girmediğimden dolayı Türk Dili 1 dersim düşük geldi ve FF aldım. Bir tane daha FF olan dersim var ve onun bütünlemesine girip düzelteceğim. Şimdi Türk Dili 1 dersini seneye alabilir miyim, dersin sadece sınavlarına giriyoruz yani devam zorunluluğu olmayan bir ders. Sene kaybı yaratmayacaksa bu dersi seneye vermeyi düşünüyorum.

• seneye açılırsa alırsın ancak FF notu ortalamanı düşürecektir.
  • Seneye 2. sınıf derslerinden eksik alırsın Büt e gir türk dilini vermeye çalış kafan rahatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şaban Oğlu Şaban

Arkadaşlar 1.sınıfım ve vizesine girmediğimden dolayı Türk Dili 1 dersim düşük geldi ve FF aldım. Bir tane daha FF olan dersim var ve onun bütünlemesine girip düzelteceğim. Şimdi Türk Dili 1 dersini seneye alabilir miyim, dersin sadece sınavlarına giriyoruz yani devam zorunluluğu olmayan bir ders. Sene kaybı yaratmayacaksa bu dersi seneye vermeyi düşünüyorum.

istanbul üniversitesinde misin? o dersi seneye de alacaksın zaten onu vermeden mezun falan olamıyorsun ama keşke girseydin ff olunca burs başvurusunda bulunamıyorsun.
  • quote:

Arkadaşlar 1.sınıfım ve vizesine girmediğimden dolayı Türk Dili 1 dersim düşük geldi ve FF aldım. Bir tane daha FF olan dersim var ve onun bütünlemesine girip düzelteceğim. Şimdi Türk Dili 1 dersini seneye alabilir miyim, dersin sadece sınavlarına giriyoruz yani devam zorunluluğu olmayan bir ders. Sene kaybı yaratmayacaksa bu dersi seneye vermeyi düşünüyorum.

akts fazla olur zaten ikinci sınıfta alırsın ders kaybı olmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: aquarius man

quote:

istanbul üniversitesinde misin? o dersi seneye de alacaksın zaten onu vermeden mezun falan olamıyorsun ama keşke girseydin ff olunca burs başvurusunda bulunamıyorsun.

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesindeyim hocam.

Bahar döneminde Türk Dili 2 dersi açılacak bu dönem onu alabileceksem sıkıntı yok birincisini seneye de bırakabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitede Alttan Ders Alma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.