Arkadaşlar bir dersten bütünlemeye kalmıştım ve sadece 4 puan yani 1 soru daha doğru olsa dersi vermiş olacaktım. sizce hocayla konuşsam 1 soruluk puan verir mi ? 1 soru yüzünden dersten kalmakta çok koydu bu arada.. — GÜNCELLEME — NOTLAR KESİNEŞTİRİLDİKTEN SONRA BİZİM HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL. ANCAK NOTUNA İTİRAZ EDEBİLİRSİN VE OKUL BİR KOMİSYON OLUŞTURUP CEVAPLARINI İNCELEYEBİLİR. Hıcadan böyle bir cevap geldi sizce ne yapayım şimdi ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chesley -- 28 Haziran 2020; 15:37:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bütünlemede çok az bir puanla kaldım ?

-
-
Sen 4 puan istedin verdi diyelim diğerlerine haksızlık olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Silverstein
Sen 4 puan istedin verdi diyelim diğerlerine haksızlık olurÜlkede o kadar çok haksızlık var ki buna mı takıldın?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBÜlkede o kadar çok haksızlık var ki buna mı takıldın?
Alıntıları GösterBöyle bir mantık mı olur? Yarın birisi cüzdanını cebinden çaldığında da ülkede o kadar suç var buna mı takilayim dersin umarım.
Sizce ne yapmalıyım ya moralimi bozdu :(
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas SilversteinBöyle bir mantık mı olur? Yarın birisi cüzdanını cebinden çaldığında da ülkede o kadar suç var buna mı takilayim dersin umarım.
Alıntıları GösterKonu sahibi çabalamış sadece 4 puan eksiği var.Verdiğin örnek konuyla uyuşmuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chesley
Sizce ne yapmalıyım ya moralimi bozdu :(İste kardeşim çabalamışsın sonuçta.Denemekte yarar var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBKonu sahibi çabalamış sadece 4 puan eksiği var.Verdiğin örnek konuyla uyuşmuyor.
Alıntıları GösterKlasik ortadoğulu seni 😁 Torpilin büyüğü küçüğü olmaz öğrenin bı zahmet + blok.
Hocaya mail at bazıları veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstteki arkadaş blok atmış cevap vereyim.Öğrenci arkadaş emek vermiş.4 puan yüzünden seneye niye tekrar uğraşsın.Normalde torpil,rüşvet falan karşıyım hepsine.Ama buradaki durumun kimseye zararı olmaz.Sanki ünilerde herkes hakkıyla puan alıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBİste kardeşim çabalamışsın sonuçta.Denemekte yarar var.
Alıntıları GösterHocam Ois üzerinden hocaya mail atacağım ama Konu ve mesaj bölümüne nasıl bir yazı yazsam daha iyi olur tavsiyeniz var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBÜlkede o kadar çok haksızlık var ki buna mı takıldın?
Alıntıları GösterMantığa bak
-
quote:
Orijinalden alıntı: ChesleyHocam Ois üzerinden hocaya mail atacağım ama Konu ve mesaj bölümüne nasıl bir yazı yazsam daha iyi olur tavsiyeniz var mı ?
Alıntıları GösterHocam çalıştım,çabaladım işte 4 puan yüzünden seneye tekrar uğraşmak istemiyorum vb tarzında cümleler kurabilirsin.Kelimelerini düzgün seçip derdini anlatırsan dikkate alınacağını düşünüyorum.Tabi hocasına bağlı.Bazıları disiplinli olur.Taviz vermez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934BMantığa bak
Alıntıları GösterGayet mantıklı bence.Başka olaylarda ses çıkarmayanlar öğrenciye gelince haksızlık muhabbeti yapıyor.
-
4 puan az değil belli olmaz
hocam kesinlikle konuş ama böyle hocalar zaten direk olarak kendilerini belli eder. Favori lafları da şudur:
"Zaten herkese 10 puan ekledim"
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
çandan kaldiysan herkes kopya cekiyor online sinavdan ort yuksek felan gir ordan
Ösym taban puanları 170 e indirmiş ismini yazan lisansa yerleşiyor. O hoca da 4 puanı versin bi zahmet. Eğitim sisteminden şundan bundan ders çalışmaktan bahsetmesin yani. Hocayla konuş gerekirse kağıdına tekrar bak. Kalsan nolacak Dünyanın sonu değil diyen hocalardan değilse bişeyler yapar sen tanırsın tabi hocanı :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
seneye artık boşver
-
Dersten kal, üstüne bide bütünlemeden kal sonra not iste. Olur paşam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Hoppus -- 27 Haziran 2020; 18:31:41 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Böyle bir mantık mı olur? Yarın birisi cüzdanını cebinden çaldığında da ülkede o kadar suç var buna mı takilayim dersin umarım. |
Klasik ortadoğulu seni 😁 Torpilin büyüğü küçüğü olmaz öğrenin bı zahmet + blok. |
Benzer içerikler
- 1 doz tetanoz aşısı kaç yıl korur
- dikiş tutmaz bıçak yarası
- ptt kargo gönderme
- dolgu acıtır mı
- hesap makinesinde e nasıl yazılır
- moonwalker ayakkabı
- en ilginç rekorlar
- ince belli çay bardağı emojisi
- telegram indirim
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X